Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Bordeaux yedek

Bu sezon takımı sırtlayan oyuncularını kadroya almayan teknik direktör Blanc için Panionios karşılaşmasının hiçbir önemi yok.


214 Reggina- İnter 2 1.35
Her hafta sakatlar listesine yeni bir oyuncu daha eklenen İnter, öyle ya da böyle seri galibiyetlerle yoluna devam ediyor. Figo, Toldo, Vieira gibi önemli eksikleri olan konuk ekipte bu kervana Dacourt da katıldı. Başta İtalya Kupası olmak üzere her kupada ciddi sürprizler yaşanabilir. Bunu gözardı etmeyin ama genel
gidişata bakıldığında İnter'in kaybetmesi gerçekten büyük sürpriz olur.

215 Chelsea- Liverpool 2.5 Altı 1.50

Hafta sonu Premier Lig'de müthiş iki maç vardı. Chelsea, deplasmanda Arsenal'e, Liverpool da evinde Manchester United'a yenildi. Liverpool-Manchester Utd. maçı her sonuca açıktı fakat Chelsea'nin Arsenal'e yenilmesi beni şaşırtmadı. Yıldızlar topluluğu dediğimiz Chelsea'de kimin yeri doldurulmaz bu sene görüyoruz. Terry sakatlandı defans çok açık vermedi fakat Drogba'sız Chelsea, son 2 karşılaşmasında da gol atamadı. Önce evinde Valencia ile 0-0 berabere kalan mavi-beyazlılar, ardından Arsenal'e 1-0 yenilerek Drogba'sız sıkıntı çektiğini belli etti. Hafta sonunu mağlubiyetle kapatan iki ekip, bu maçta yenilmek istemeyecektir. Kadrolar hakkında şu an bir bilgimiz yok. Fakat ikisi de az bir ihtimal de olsa yedeklerle sahaya çıkabilir. Ne olursa olsun ben yine çok gol olacağını düşünmüyorum.

216 Espanyol- Deportivo 1 1.60

Bu maçı ne banko, ne de sürpriz olarak öneriyorum. Kısıtlı bir bültende geniş kupon yapmak isteyenler Espanyol'u deneyebilir. Özellikle son yıllarda evinde başarılı bir grafik sergileyen ev sahibi, kupada da olsa denenebilir. Deportivo sene başındaki kadar güçsüz değil. Şartlar takımın küçültmesini gerektirdi fakat onlar da yavaş yavaş ellerindeki kadroyla bir şeyler yapmaya başladı. Fakat bu maç onların iyi bir sonuç alması için erken.

223 G.Saray- A.Vienna 2.5 Üstü 1.35
G.Saray'ın bu maçı kazanması ülke puanımız için çok önemli. Eğer sarı-kırmızılılar galip gelirse bir sıra atlayacağız ve o sırayı da korursak (Yunanistan ve İskoçya bizi geçebilir) lig şampiyonumuz seneye Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılacak. Bu karşılaşmanın bir başka önemi ise hepimizin bildiği gibi Galatasaray'ın gruptan çıkmak için de kazanmak zorunda olması. Şayet Cimbom galip gelir, Panionios puan kaybederse üst tura yükseleceğiz. Tabii 1.05'ten ev sahibi yerine, 1.35'ten 2.5 üstüne oynayın.

226 Panionios- Bordeaux 2.5 Altı 1.65
Bordeaux'nun , Galatasaray açısından büyük önem taşıyan Panionios müsabakasına birçok as oyuncusundan yoksun çıkacağı açıklandı. Gruptan lider olmayı garantileyen Bordeaux'da sakatlığı bulunan yıldız futbolcu Johan Micoud'nun yanı sıra, takımın as futbolcuları Chalme, Diawara, Henrique, Jurietti, Planus, Alonso, Diarra, Fernando, Wendel, Bellion ve Chamakh'ın da Yunanistan'a götürülmeyeceği duyuruldu. Galatasaray karşısında izlediğim Panionios, o maçtaki gücüyle Bordeaux'yu nasıl devirecek çok merak ediyorum. Tabii ki ev sahibi denenebilir ama benim tercihim 2.5 altı.

323 Atl Madrid- P'Naikos 1 1.45
Liderliğin çok önemli olduğu UEFA Kupası gruplarında bu iki takım birincilik için oynuyor. Atletico Madrid kazanırsa lider oluyor. Aksi sonuçlarda Panathinaikos ilk sırada kalacak ve Şampiyonlar Ligi'nde üçüncü olarak UEFA Kupası'na gelen bir takımla eşleşmekten kurtulacak. Mista, Forlan gibi yıldızlara sahip Atletico Madrid'e oynamaya değer.

Genco Boran


Aslan coştu
Kartal şov sürüyor: 73-62
Efes&Fener sahnede
Hamilton radara takıldı
All-Star 2008 İzmir'de
Telekom zorlandı: 85-80
Filede iki zafer birden
Popüler bahisler
 
Her şey voleybol için
Şimdi "Yağcı" diyecekler. Eleştirirken de başkan "Yine mi" diyor.
Zafer Yıldırım' ın!
Aslantepe' de temel atan 9 kişi vardı ama orada olması gereken 2 kişi...
Kalmalıydı
Middles-brough' ya giden...
İkinci yarı bambaşka
Son üç maçtır (Denizli, G.Saray,...
Şampiyon yapar
Sivasspor' un hocası, Cimbom' un...
Aslan tur arıyor
UEFA' daki son maçında Wien' i...
Fode atağı
26 yaşındaki forvet teklifi...
Caner' e yeni formül
Siyah-beyazlılar, Rus ekibinin...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu