Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Delgado doğdu

Sanırım onu ençok ben eleştiriyordum. Haklıydım. Bu kadar büyük klasa rağmen bir şey oynamıyordu. Artık bu Delgado'yu eleştirmek mümkün değil. Futboluna şapka çıkartılır. Nihayet gerçek bir 10 numara olarak doğum gününde bir güneş gibi doğdu. Hem oynayan, hem oynatan, hem de nefis goller atan bir Delgado ile tanışmaya başladık. Sadece Delgado değil, Beşiktaş sezon başından bu yana takım olarak en iyi oyunlarından birisini oynadı. Örneğin bir İbrahim Kaş'ın varlığı savunmaya ferahlık ve rahatlık getirdi. Gerçi Beşiktaş zaman zaman rakibine önemli gol pozisyonları verdi ama bunlar daha çok hızlı deparlar atabilen Jaba ve Bebbe'den geldi. Diatta ve Baki Mercimek'le olmuyordu. Belli ki İbrahim Kaş, uzun yıllar o bölgeye damgasını vuracak. Orta alanda son haftalarda koşuşturmaktan başka bir şey yapmayan Serdar Özkan da nihayek kendine geldi. Hem koştu hem oynadı. Tello, sakatlığından sonra ilk kez toparlanma dönemine girdiğini attığı golle de kanıtladı. Cisse, fazla ayrıntıya girmeden her zamanki gibi düzgün ve yararlı oynadı.

Demirlek'e yakışmadı
Nobre ileride çok çalıştı. Gerçi çalışmasının karşılığını alacak pozisyonlar bulamamasına rağmen oyundan çıkarken alkışlanmayı hak etti... Bobo'ya gelince, herkes Mersin'e giderken, o tersine gidiyor. İyi Beşiktaş'ta kötü Bobo fazla sırıtıyor. Böyle devam ederse operasyon listesine bile girebilir. Ankaragücü de dinamik futboluyla maçın kalitesinin tırmanmasına fazla katkı verdi. Beşiktaş bu güzel futbolu taş gibi bir rakip önünde oynamayı başardı. Kaleci Hakan, birkaç kritik kurtarış yaparak, arkadaşlarına moral aşıladı. İbrahim Üzülmez, teferruata girerse ikinci sınıf futbolcu oluyor. Dün geceki gibi ayrıntılardan uzaklaşınca faydalı olabiliyor. Serdar'ın attığı ikinci golde kanat bindirmesi ve yaptığı orta süperdi. Bülent Demirlek kendini bir gözden geçirmeli. Nobre'yi Elyasa ceza sahısana girerken yaka paça indiriyor, herkes kırmızı kart beklerken Nobre sarı kart görüyor. FIFA kokartlı bir hakeme böyle komik karar yakışmıyor. Sonradan toparlandı ama bu ayıp hakemlik dosyasına yazıldı. Son söz... Avrupa'dan kopan Beşiktaş ligden asla vazfeçmeyeceğinin mesajını verdi.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Buraya kadar   / 12-12-2007
 İşte oynanacak maç   / 11-12-2007
 Yine Delgado   / 08-12-2007
 Delgado tırmanıyor   / 04-12-2007
 Bir tek Bobo   / 25-11-2007
 Günaydın Avrupa   / 22-11-2007
 İmparator döndü   / 20-11-2007
 Bağlan hayata   / 11-11-2007
 İşte PAF takımı   / 07-11-2007
 PAF kararı yanlış   / 06-11-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Şanslıyım
"Oyuna sonradan girenler görevini...
UEFA Lobisi
Kalli takımı hazırlarken, yönetim...
Serdar bir tane
Maç içinde sık sık yer...
Sıra Fener' de
Tecrübeli hoca "Mücadele gücü...