Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
İsteyince oluyor

Öncelikle Sivasspor'u tebrik etmek istiyorum. Turkcell Süper Lig'in ilk yarısının bitimine iki hafta kala İstanbul'a lider gelmek her babayiğidin harcı değil. Uzun süre sonra bir Anadolu takımının Süper Lig'e heyecan katması küçümsenmeyecek bir olay. Maça gelince... Sivas belli ki beraberlik için gelmiş. Bülent Uygun planlarını ilk yarıyı lider bitirmek üzerine yapmış. Futbolu güzelleştirmek amacıyla Ali Sami Yen'e çıkmamış. Zaten galibiyet için oynamasına da sakatlıklar engel oldu. Maçın başında iki futbolcusu oyundan çıkınca doğal olarak planları da bozuldu. İşin ilginci Sivasspor'un sağlık heyeti herhalde bir hafta boyunca ense yaptı. Bir maçta bu kadar erken futbolcu sakatlanması ender görülür. Galatasaray'a gelince... Kalli artık eleştirilerden bıkmış olacak ki prensi Serkan'a kement atmış, kulübeye yanına almış. Hakan Şükür kurtarıcı rolünde. Ama kralın eski gücü yok. Arda tam bir hovarda. Zengin para babaları gibi her topu harcıyor. Kendine güvenmek iyi bir şey ama işi laubaliliğe dönüştürmek doğru değil. Zaten Servet ile saha içinde yapmış olduğu diyalog taraftarları da çileden çıkardı. Arda'nın acilen kendine gelmesi lazım. Yoksa çok çabuk kaybolup gidecek.

Uğur'dan vazgeçme!
Galatasaray'ın sağ tarafında oynayan Uğur'a bayılıyorum. Bazen hata yapıyor ama o kanadı öylesine güzel kullanıyor ki ben teknik direktör olsam Uğur'dan hiçbir zaman vazgeçmem. Nonda'ya attırdığı golde inanılmaz işler yaptı. Servet dün gecenin bana göre en iyisiydi. Bu çocuk tam bir cengaver. Hani derler ya forması için oynuyor diye, işte öyle. Feldkamp bu Ümit Karan'a kafayı fena takmış. Bu işler tek taraflı olmaz, tabii ki Ümit'in de hataları vardır. Ama böylesine bir golcüye de kulübe hiç yakışmıyor. Zaten Ümit oyuna girince Galatasaray kendine geldi. Sonuç olarak Galatasaray ve Feldkamp bu kadar eleştirilmelerine rağmen yine de yollarına doludizgin devam ediyorlar. Belki de bu olumsuz eleştiriler onları kamçılıyor. Hayırlısı! Herhalde eleştirile eleştirile Feldkamp sezon sonunda şampiyon takımın teknik direktörü olarak Almanya'ya tatiline gidecek. Durum bunu gösteriyor.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Göçek ve Hasan   / 03-12-2007
 Psikolog   / 12-11-2007
 Yakışmadı!   / 09-11-2007
 Unvan korundu ama!   / 05-11-2007
 Figüran   / 02-11-2007
 İstediğini aldı   / 08-10-2007
 Disiplin kazandı   / 30-09-2007
 Parayla değil   / 23-09-2007
 Ter attı, attırdı   / 17-09-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

4 yıl daha
"Başkan, sözleşmemi dört yıl daha...
5 oyuncu isterim
Sivasspor karşısında iyi...
Rota Meite
27 yaşındaki tecrübeli yıldız son...
Kaos bitmiyor
Yönetimin genel kurulu...