Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Şanssız Sivas

Sivasspor lider geldiği maçta Galatasaray karşısında kaybetti.. Koltuğu da rakibine devretti. Kırmızı-beyazlılar, maça şanssız başladılar. Bu sezon oynadığı futbolla savunmayı ayakta tutan ve Milli Takım'a kadar yükselen Sedat Bayrak ile deplasmanlarda rakip defansın arkasına atılan her topta tehlike yaratacak Balili'nin üçüncü dakikada sakatlanması Sivasspor'un oyun düzeni değiştirdi. Yapılan değişiklikler Sivasspor'un kendi sahasına çekilmesine neden oldu. İleride Mehmet Yıldız tek kalınca, Umut kontralarda etkili olamadı. Galatasaray da baskı kurunca Sivasspor istediği toplarla orta alandan çıkamadı. Kırmızı-beyazlılarda orta alanda Devran'ın çalışkanlığı tek başına sonucu değiştirebilecek bir katkı sağlamadı. Sivas'ın kadrosu sıkıntılı ama şampiyonluğa oynuyor. İlk yarının son haftasına 34 puanla girmesi böyle bir kadro için başarı sayılır. Parasızlık ve sıkıntılı bir kadro ile lige renk katan Yiğidoların dünkü maçta galip gelmesi zordu. 80. dakikadan itibaren geri çekilince, Galatasaray'ın da bundan faydalanıp golü bulması, 1 puan üzerine kurulan planı suya düşürdü.

Takviye yapılmalı
Zaten Sivasspor'un dünkü maçı kazanacak hali yoktu. Özellikle Balili'nin de sakatlanmasıyla hücumda hiçbir varlık gösteremediler. Bir Mehmet, bir de Mohammet bireysel çabalarıyla iki şut denemesi yaptı. Onlar da boşa gitti. Sedat'ın eksikliği Galatasaray'ın sağdan ve soldan yaptığı ortalarda görüldü. Eğer bu futbolcu oynamış olsaydı, Nonda'ya o kafa golünü attırmazdı. İkinci golde kaleci Hakan dengesiz yakalandı. Bu yenilgi ile Sivasspor sadece liderlikten oldu. Ligin devre arasında yapacağı takviyelerle eğer bu kadar puan toplarlarsa, neden Avrupa kupalarına katılmasınlar. Sivasspor eğer iddialı olacaksa öncelikle devre bittikten sonra çoğu takımın listesinde olan futbolcularının transferlerine nokta koymalı ve kadrosunu mutlaka takviye etmelidir. Yoksa bunca emek boşa gider. Maçın hakemini çok beğendim. Haftalardır eleştirilen hakemlerin yüz akı oldu. Dileriz, diğer hakemler de böyle hareket ederler.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Şapka çıkarın...   / 10-12-2007
 Sivasspor aksadı   / 03-12-2007
 Yiğido tam gaz   / 26-11-2007
 OFTAŞ sayesinde   / 25-11-2007
 Üç müthiş adam   / 05-11-2007
 Kısıtlı kadro   / 29-10-2007
 Karaman'a alkış   / 28-10-2007
 Kulübe zengin olsa!   / 23-10-2007
 Sivas'ın her maçı final   / 19-10-2007
 Lider olmak   / 10-10-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

4 yıl daha
"Başkan, sözleşmemi dört yıl daha...
5 oyuncu isterim
Sivasspor karşısında iyi...
Rota Meite
27 yaşındaki tecrübeli yıldız son...
Kaos bitmiyor
Yönetimin genel kurulu...