Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Şipşak zirveye

Kaliteli bir maç olacağı baştan belliydi. G.Saray ve lider Sivasspor'un önemli eksikleri vardı. Ama iki ekip de ligin en çok gol atan ve en az gol yiyen iki takım unvanını da taşıyordu. Ali Sami Yen'de müthiş bir atmosfer vardı. Seyrantepe'deki stat temel atılışı tüm detayları ile taraftarlara ışıklı gösteriler eşliğinde yeniden izlettirildi. Yönetimin bedava dağıttığı 20 bin Metin Oktay formasını sırtına geçiren taraftarın tribündeki şovu görülmeye değerdi. G.Saray'da Lincoln, Linderoth, Ayhan'ın sakat Song ve Hasan Şaş da kart cezalısıydı. Sivas'ta da Petkoviç, Gökhan, Yasir ve Sllya yoktu. Kalli çift forvetini Nonda-Hakan Şükür olarak tercih etti. Song'un yerine de Bouzid forma giydi. Sol bekte ise günün sürprizi Hakan Balta oldu. Sivas, başlama vuruşu ile G.Saray kalesine yüklendi. Önce Balili'nin kafa şutunu Orkun köşeden çıkardı ardından da Mehmet Yıldız'ın pozisyonunu son anda Servet bozdu. Yüreklerin ağızlara geldiği bu dakikalar golsüz geride kalırken G.Saray topla tanıştı. İlk tehlikeli atakta Nonda, sonraki pozisyonda da Barış gole çok yaklaştı.

Kalpleri ısıttılar
Sedat ve Balili'nin erken sakatlanıp oyun dışı kalması Sivasspor'un planlarını alt üst etti. G.Saray daha çok top çalmaya daha çok topla oynamaya başladı. Hakan Şükür ve Nonda'nın kaçırdığı iki pozisyon saç baş yoldurdu. Nonda, Servet ve Uğur'un süper mücadele verdiği, Sabri ve Bouzid'in ise döküldüğü ilk yarı biterken Mohammed'in kaçırdığı fırsat ise G.Saray için şanstı. G.Saray ikinci yarı ile birlikte tamamen Sivas sahasına yerleşti. 62'de Mehmet Yıldız'ın geliştirdiği kontratakta Orkun gole izin vermedi. Bir ara oyunun kilitlendiği dakikalarda Kalli önce Ümit Karan sonra ise Mehmet Güven değişikliği yaptı. Son çeyrekte tempo müthiş düştü. İki ekibinde akıl almaz pas hataları ön plana çıktı. Futbol keyfinin kaçmaya yüz tuttuğu dakikalarda maçın başından beri çok çalışan ikili G.Saray'ı öne geçirdi. Uğur ortaladı, Nonda kafayı çaktı; Sivas yıkıldı. İki dakika sonra bu kez Barış sahne aldı golüyle maçı da bitirdi. G.Saray iki dakikada Ali Sami Yen'de lideri devirip koltuğu geri aldı. Taraftarı ile bütünleştiği soğuk gecede kalpleri ısıttı.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Bilge Kalli!   / 11-12-2007
 2-0'a şükredin   / 09-12-2007
 Evlat yarası   / 03-12-2007
 Hakan girdi maç bitti   / 30-11-2007
 Serkan böyle istedi   / 26-11-2007
 Fırtına ve güneş   / 24-11-2007
 Seyirciye yakışmadı   / 12-11-2007
 Kalli şaşırtıyor   / 05-11-2007
 Arayış nereye kadar!   / 03-11-2007
 Carrusca şaşırttı   / 02-11-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

4 yıl daha
"Başkan, sözleşmemi dört yıl daha...
5 oyuncu isterim
Sivasspor karşısında iyi...
Rota Meite
27 yaşındaki tecrübeli yıldız son...
Kaos bitmiyor
Yönetimin genel kurulu...