Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Muhteşem Alex
Ülkemizde hâlâ birileriyle kıyas ediliyor. Eğer Alex'i kıyaslayacaksanız onu Ronaldinho veya Kaka ile mukayese edin. Dün gece harika oynadı


Çok kolay geçmesi ve fark olması gereken maçta boşu boşuna sıkıntılar yaşadık. Sayamadığımız kadar çok gol pozisyonlarına girdik ama bunları inanılmaz şekilde harcadık. CSKA genç bir takımla çıktı ama inanın normal kadro ile çıksa da fark etmezdi. Çünkü Fenerbahçe kendi işini kendi yapmaya karar vermişti. İtalya'daki maçta 'PSV, CSKA'yı yenemez biz de İnter ile işi garantiler el ele kol kola çıkarız' düşüncesi futbolcularda rehavet yaratmıştı. Ama dün 'öteki maçtan bana ne' diyerek tam bir motivasyonla karşılaşmaya çıktılar. İlk dakikadan itibaren kontrol bizdeydi. Her gittiğimizde pozisyon yakalıyor, rakibi kalemize yaklaştırmıyorduk. Ama golü yiyen biz olduk.
Edu'nun kendi kalesine attığı golden sonra Moskova'daki maç aklıma geldi. Hatırlarsanız orda 2 gol de Edu'nun hediyesiydi. CSKA, Edu'ya forvet olarak teklif getirirse şaşırmam. Şaka bir yana yaşadığı talihsizliğin dışında Edu iyi oynadı. Lugano ise tam bir şavaşçıydı. Gökhan ve Uğur Boral kanatları iyi kullandılar. Uğur, güzel oyunun iki golle süsleyen adam oldu. Selçuk her geçen gün yükleşini devam ettiriyor. Dün de sahanın en çalışkan ve az hata yapan oyuncusuydu. Sahanın bir başka talihsizi ise Semih'ti. Çalıştı, çabaladı, bol pozisyon buldu ama golü bulamadı. Volkan'ın 1- 2 kritik kurtarışı var. 2-1 olduktan sonra boş kaleye kaçan goller, direkten dönen topların ardından baktılar ki bu iş olmayacak bari skoru koruyalım düşüncesi ile son 15 dakikada geriye yaslandık. Bu dakikalarda da iyi kapandık, rakibe pozisyon izni vermedik. Uğur'un golü ise sadece skoru belirledi.

Fenerbahçe çok iyi takım
Fenerbahçe gerçekten iyi takım oldu. Avrupa'da adından daha çok söz ettireceğe benziyor. Zico'ya da herkesin teşekkür etmesi gerekir. Geçen sene UEFA'da gruptan çıktıktan sonra şampiyonluğu kazandı ve şimdi de Şampiyonlar Ligi grubundan çıktı. Daha ne olsun? Şu anda bu yazıyı okurken biliyorum ki hepiniz 'Yahu Selçuk, insan biraz da Alex'ten bahsetmez mi?' diyorsunuz. Onu sona bıraktım. Değişik ve özel bir adam. Bir futbolcu bir maçı nasıl koparır, alır götürürün örneğini daha önce de bize çok yaşatmıştı. Dün bir kez daha gördük. Golü muhteşemdi. Uğur'a attırdığı golde ise hiç yoktan pozisyon yarattı. Ülkemizde hâlâ birileriyle kıyas ediliyor. Eğer illa kıyas edecekseniz Alex'i Ronaldinho veya Kaka ile mukayese edin. Herhalde artık Brazilya Milli Takımı'na da çağrılacaktır. Kendisini şimdiden kutlarım.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Taraftar Profili   / 11-12-2007
 Sürpriz olmadı   / 09-12-2007
 F.Bahçe ağır favori   / 06-12-2007
 3 altın puan   / 02-12-2007
 Anlatamadık   / 30-11-2007
 Başka yolu yok   / 28-11-2007
 Bekleyin az kaldı!   / 27-11-2007
 Zorlanmadan   / 25-11-2007
 Güvenli yarınlara   / 22-11-2007
 İlk ve son yanıt   / 21-11-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Tek kişilik ordu
Sambacı; CSKA maçında bir gol...
Hiç şık olmadı
G.Saray Başkanı: 23 Kasım' daki...
Buraya kadar
"Porto ile aramızda önemli farklar...
Çağ atlayacağız
"Seçilirsek kulübü çok iyi...