Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sıradaki gelsin

Sarı-lacivertli ekibin rakibi Porto, Chelsea, Real Madrid, Milan, Barcelona, Manchester United ve Sevilla takımından biri olacak.


İnter olmayacak
Şampiyonlar Ligi'nde adını 2. tura yazdıran F.Bahçe'yi ünlü ve güçlü rakipler bekliyor. Sarı-lacivertli ekibin rakibi 21 Aralık Cuma günü İsviçre'nin Nyon kentinde çekilecek kurayla belli olacak. F.Bahçe, İnter ile aynı grupta yer aldığı için İtalyan ekibiyle eşleşemeyecek. Sarı-lacivertliler grubunu 2. bitirdiği için grup
birincilerinden biriyle karşılaşacak.

Porto da çıkabilir
F.Bahçe bu turdaki ilk maçını 19 veya 20 Şubat'ta İstanbul Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacak. Rövanşına ise 4 veya 5 Mart tarihlerinde çıkacak. Fenerbahçe grup birincileri olan Porto, Chelsea, Real Madrid, Milan, Barcelona, Manchester United ve Sevilla'dan biriyle eşleşecek. F.Bahçeli futbolcular ve yöneticiler Porto'nun çıkmasını istiyorlar.

Büyük düşünüyorlar
Beşiktaş ile önceki gece bir final maçına çıkan ve maçı kazanarak Liverpool'un önünde grubu lider bitiren Portekiz ekibi, otoritelerce de tur atlayan takımlar arasında en zayıfı gösteriliyor. Sarı-lacivertli futbolcular ve yöneticiler ise, "Kim çıkarsa çıksın fark etmez. Çünkü büyük başarılar, büyük düşünülerek kazanılır" diye konuşuyorlar.

Porto: Beşiktaş, Marsilya ve Liverpool'un yer aldığı A Grubu'nu 11 puanla lider bitiren Portekiz ekibi Şampiyonlar Ligi'ni iki kez (1987 ve 2004) kazandı. Bu iki yılda Kıtalararası Kupa'yı da kazanan Porto, 2003'te de UEFA şampiyonu oldu. Portekiz Ligi'nde Benfica'nın 7 puan önünde lider.

Chelsea:
Valencia, Schalke ve Rosenborg'un yer aldığı B Grubu'nda üç galibiyet, üç beraberlikle 12 puan toplayan Chelsea, 1971 ve 1998'de UEFA Kupa Galipleri Kupası'nı müzesine götürdü. Mavi-beyazlılar, İngiltere Ligi'nde lider Arsenal'in üç puan gerisinde üçüncü sırada.

Real Madrid:
En son 2001-02 sezonunda olmak üzere 9 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan ve bu kupayı en çok kazanan ekip Real Madrid, Olympiakos, Werder Bremen ve Lazio'nun bulunduğu C Grubu'nu 11 puanla ilk sırada bitirdi. İspanyol Ligi'nde de en yakın rakibi Barcelona'nın 4 puan önünde lider.

Milan:
Şampiyonlar Ligi'nde son şampiyon Milan bu kupayı 7 kez müzesine götürdü. Celtic, Benfica ve Shakhtar Donetsk'in bulunduğu D Grubu'nu 13 puanla bitiren kırmızı-siyahlılar, İtalya Ligi'nde ise kötü gidiyor. Ancelotti'nin ekibi iki maç eksiğiyle lider İnter'in 19 puan gerisinde.

Barcelona:
G. Rangers, Lyon ve Stuttgart'ın bulunduğu E Grubu'nu 11 puanla zirvede bitiren Barcelona, Şampiyonlar Ligi'ni iki kez kazandı. İspanya Ligi'nde lider R. Madrid'in 4 puan gerisinde yer alan Katalan ekibi; Messi, Ronaldinho ve Eto'o gibi yıldızlarıyla kupanın favorilerinden.

M. United:
Roma, Sporting Lizbon ve Dinamo Kiev'in yer aldığı F Grubu'nda 5 maçını kazanan kırmızı-şeytanlar, İngiltere Ligi'nde lider Arsenal'in sadece bir puan gerisinde 2. sırada. Şampiyonlar Ligi'ni en son 1998-99'da olmak üzere toplam iki kez kazanan İngiliz ekibi geçen sezon yarı finalde şampiyon Milan'a elenmişti.

Sevilla:
Arsenal, Slavia Prag ve Steaua Bükreş'in yer aldığı H Grubu'nda 12 puan toplayan İspanyol ekibi son iki sezonda art arda UEFA Kupası'nı kazandı. Başarılı hocası Juande Ramos'u Tottenham'a kaptıran ve yerine B takımını çalıştıran Jimenez'i getiren Sevilla, İspanya Ligi'nde Real Madrid'in 16 puan gerisinde.




Tarih yazarı
Tek kişilik ordu
Yolumuz uzun
Edu şaşırdı
Kazananlar işbaşında
Kadıköy susmadı
10 milyon € kasaya girdi
Carlos yine fırtına gibiydi
Boral'dan çifte siftah
Yıldırım'a kutlama
Caner de sahadaydı
Özel pankartlar
UEFA'dan Fener'e övgü
Evlenme teklifi
Doktora tamam
 
Soylu unvan
Dün gece bir adam vardı sahada. Dünyanın en anlamlı tablosundan...
Muhteşem Alex
Çok kolay geçmesi ve fark olması gereken maçta boşu boşuna sıkıntılar...
Uğurlar ola
Bıçak biler gibi ta 3-5 gün evvelinden biledik hazırladık kendimizi.
Alex de Souza
Lefter' i, Can Bartu' yu, Cemil Turan' ı seyredemedim. Ama...
Hem tur hem Uğur
Fenerbahçe, rekor puan kazanarak (11) Şampiyonlar Ligi' nde ikinci...
Özür dilerim
Bu ülkeye gelen en iyi yabancıydı benim için Alex. Dün gece de...
Muhteşem gece
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi birinci grup son maçında CSKA karşısında...
Hiç şık olmadı
G.Saray Başkanı: 23 Kasım' daki...
Son kurban!
Yarıda bıraktı ...
Buraya kadar
"Porto ile aramızda önemli farklar...
Sakatlık skandalı
Dr. Optur' un "En geç bir ay sonra...
Çağ atlayacağız
"Seçilirsek kulübü çok iyi...
Aklı F.Bahçe' de
İlk yarıdaki kalan 2 maçı kazanıp,...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu