Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Sürpriz olmadı

Kadıköy'de klasik bir F.Bahçe-G.Saray gecesi yaşandı. Neticede bir sürpriz olmadı ve F.Bahçe kazandı. Fark da gelebilirdi ama kafalar CSKA maçındaydı. Maçtan önce yazdıklarımız, anlatmaya çalıştıklarımız tek tek çıktı. Bunlar nelerdi... 1-F.Bahçe, G.Saray'dan çok daha iyi takım. 2-F.Bahçeli futbolcularla G.Saraylı futbolcuları yan yana koyduğumuzda sarı-lacivertliler, meslektaşlarından çok daha üstündü. 3-Kadıköy'e yeni gelen G.Saraylı futbolcuların sahaya çıkarken bile ayakları titreyecektir ki, bunu gördük. 4-F.Bahçe, G.Saray maçlarına motivasyon olarak çok farklı olarak hazırlanmaktadır. 5-Kesin bir dille söylemiştik: F.Bahçe, G.Saray'ı yener.

Zico'dan doğru hamle
İşte hafta içinde belirttiğimiz bu 5 maddeyi dün gece hep birlikte yaşadık. F.Bahçe sahaya beklediğimiz kadroyla çıktı. Uğur Boral'ı ilk defa bu kadar agresif gördüm. Bu agresiflik, kendisine pahalıya mal olabilirdi. Sarı kart gördü... İkinci devre Zico'nun sahaya Vederson ile çıkması gerekiyordu ve Zico da bu doğru hamleyi yaptı. Lugano ve Edu ikilisi iyi günündeydiler. Nonda'ya ve arkadan sahaya giren Ümit ile Hakan'a adım bile attırmadılar. Sol kanatta Carlos, söz verdiği golü atmak için çok uğraştı. Ancak ilk golde bacak arasından golü yiyen Orkun'a takıldı. Ama yine de Deivid'in attığı golde, frikikle pay sahibi olan adamdı. F.Bahçe'nin ilk golünü şöyle bir hatırlayın. Alex-Semih paslaşmasındaki atılan o gol, PSV maçında atılan golün tıpatıp bir kopyasıydı. Yalnız, PSV maçında Alex, Semih'e topu yerden vermişti. Dün gece havadan verdi. Demek ki bu olay bile Zico'nun takımı nasıl hazırladığının bir göstergesi. Zaten Zico geldiği günden beri bütün büyük maçlarda ve derbilerdeki başarısının sebebini, millete anlatamadı. Yok "kurt adam Kalli'ymiş", yok "genç Zico'ymuş." Valla, futbolda bu işin kurdu, timsahı olmaz. Adamı bir anda kediye çevirirler. Zico da geldiği günden beri bu işi yapmakta büyük usta. Son söz... Eğer F.Bahçe, CSKA maçını düşünmeseydi fark açılabilirdi. G.Saray'da "Çok iyi top oynadı" diyebileceğim bir futbolcu yoktu. Bu işin yorumunu zaten G.Saraylı arkadaşlarımız yapacaktır.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 F.Bahçe ağır favori   / 06-12-2007
 3 altın puan   / 02-12-2007
 Anlatamadık   / 30-11-2007
 Başka yolu yok   / 28-11-2007
 Bekleyin az kaldı!   / 27-11-2007
 Zorlanmadan   / 25-11-2007
 Güvenli yarınlara   / 22-11-2007
 İlk ve son yanıt   / 21-11-2007
 Yarınlara bakmak   / 19-11-2007
 Eskiye dönmeyin   / 18-11-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Samba rüzgarı
İlk gol Alex' in pasında Semih,...
Korkak Kalli
Papaz bu kez pilav yemedi! Balta'...
Sıra geldi Porto' ya!
"Bursa' da üç puan ve moral...
Revizyon yapmayız
"Başkan olursam kadro korunacak...