Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sadri Şener konuşmak için Fotomaç'ı seçti


Adaylığını bugün açıklayacak olan Şener "Ben başkanlık değil ağabeylik yapacağım. Kulübün önce ağabeye ihtiyacı var" dedi
"Arkamda sessiz ve bunalmış bir çoğunluk desteği var" diyen Şener ekledi: Trabzon'u ayağa kaldıracağız. Camianın yüzü gülecek


***

Delirdin mi sen!

Adaylığını bugün açıklayacak olan Şener "Ben başkanlık değil ağabeylik yapacağım. Kulübün önce ağabeye ihtiyacı var" dedi "Arkamda sessiz ve bunalmış bir çoğunluk desteği var" diyen Şener ekledi: Trabzon'u ayağa kaldıracağız. Camianın yüzü gülecek.

Trabzonspor Kulübü tarihi günlerinden birini yaşayacak bugün. Hizmetleri ve beyefendiliği uzun zaman geçmiş olmasına karşın, hâlâ akıllarımızdan silinmeyen Sadri Şener bugün başkanlığa aday olduğunu açıklayacak. Sadri Şener iki düşünüp, bir konuşan ender insanlardan. Aile meclisinde niyetini açtığında eşi

"Deli
misin sen!"
demişler. Evdeki serzenişin ardından ağabeykardeş ilişkisinde olduğu Ali Yıldırım da "Öz ağabeyimden sonra, öteki ağabeyimi de kaybediyorum" diye özetlemiş. Şener sorularımızı içtenlikle yanıtladı...

-İyi bir iz bırakıp kenara çekilmiştiniz. Neden geriye dönüyorsunuz? Trabzon, benim zamanımda Milli Takım'a 10 futbolcu veriyordu. Şimdi ise Trabzonsporlu 82'de oyuna giriyor.

-Çok zor bir dönemden geçiyor Trabzonspor. Destek aldınız mı? 3-4 bin üyesi olan Trabzonspor'un kongreleri 50-60 kişiyle olmamalı. Sessiz ve bunalmış bir çoğunluk var. Bu sessiz çoğunlun desteği var arkamda. -Duyumlarıma göre eski kaptanınız Faruk Özak da çok ısrarcı olmuş. Evet, Trabzon'daki birlik beraberliği benim sağlıyabileceğimi söyledi.

-Yönetimler geldi, geçti. Hataları ne? Moralleri sıfırlamışlar. Trabzon'u zaafa uğratmışlar. Yanlış adamlar, yanlış transferler ve yanlış harcama yapılmış.

-Yalnız bu kadar mı? Saysam vaktini alırım. Ancak en önemlisi, biz alt yapımızla öğünürdük.

Nerede bu alt yapı? Tam 180 çalışanı var Trabzonspor'un. Yahu, gazete, televizyon ve radyolar kum gibi. Bu kadar çok olur mu? Hangisine döneceğiz hataların? Fenerli Ali Bilgin, Bize gol atan G.Saraylı Serkan ve Barış, önce Trabzon'a gelmiş.

EMNİYET ÇOK ÖNEMLİ

Bu arada çalan telefonun ucundaki ses Şener'e hangi camide namaz kılacağını sorar. Şener, espri yeteneğinden bir şey kaybetmemiş:

"Hangi imam çabuk kıldırırsa o camide" diye yanıtladı.

-Yönetim kadronuz hazır mı? Yasal olarak yarın (bugün) adaylığımı açıklayacağım. Yönetimimi de önümüzdeki hafta. Herkesin beğeneceği ve elini cebine de atabilecek bir yönetim.

-Zor bir dönemde göreve talipsiniz! Ben başkanlığa değil, ağabeyliğe geliyorum. Kulübün ağabeye ihtiyacı var. Trabzonspor'u yeniden ayağa kaldırmalıyız. İşleri rayına oturttuktan sonra genç birine koltuğu devrederim.

-Takım 1-0 galip, sahaya biri atlıyor ve sonrası malum. Evet 5 maç ceza ve giden 3 puan. Anlamam... Emniyetten, emniyet müdürü sorumlu olacak. Ben görevdeyken, emniyet müdürü benimle pazarlık etti. 'İçeri attıklarımı dışarı almaya çalışmayacaksınız?' diye. Bir olay olmadı.

FENER MAÇI BİR ŞANS

-Tel örgüler erken mi kaldırıldı? Elbette. Halkımız hazır değil, bugün bile değil. -Şampiyonluk İstanbul tekelinde! İstanbul da fethedilir. Yeter ki ne yapıldığı bilinsin. İstanbu'da 1 milyon Trabzonlu var.

-Her kulüp tesisleşmeye gidiyor. TOKİ ile anlaşıp, önemli projeler üreteceğiz. Tesislerimizden pist geçecek. Bu da 50-60 milyon dolar gelir demektir. Her gelen para doğru yola aktarılacak.

-Kongerede başkan seçildiniz. Ne olacak? Ne olacağı var mı? İlk karşılaşma İstanbul'da Fenerbahçe ile oynayacağız. Bu bana Allah'ın bir lütfu.

CENGİZ TOKGÖZ


Gözler Gökdeniz'de
Prica 1 numara
4 yabancı alınacak
İyi ki doğdun Tayfun
Trabzon günlüğü
 
Horon vakti
Trabzonspor' un kongresine sayılı günler kaldı. Adaylar bir yandan...
Şov zamanı
Aurelio "İyi oyunla üç puan...
Şansları kalmadı!
Sambacı, Lincoln' ün...
Geçiş yasak
Roberto Carlos ve Gökhan Gönül' ün...
Onbirin 10' u belli
KALLİ' nin F.Bahçe...
Asla pişman değilim
"Bize yapılanlar, Türkiye...
Yol ayrımında
Beşiktaş' ta mutsuz olduğunu...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu