Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Para vız gelir


Mehmet ve Gökhan'ın transfer haberlerine gülüyoruz. 10-20 trilyon Kayseri için nedir ki!

Belediye Başkanı Özhaseki'nin katkılarıyla yapılan yeni stat büyük heyecanla bekleniyor

Yeni proje Kayserispor'a süper idman tesisleri yapmak olacak. Kafkas, Madrid'i bile çalıştırır

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Futbol Plus dergisine
ilginç açıklamalarda bulundu. Mamur, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin katkılarıyla yapılan yeni stadı heyecanla beklediklerini belirterek, "Türkiye'nin gururla bakacağı bir stadı bitirmek üzereyiz. Sonraki hedefimiz bugünkü idman tesislerini alt yapıya verip Kayserispor'a yeni süper tesisler kazandırmak olacak. Hizmet için sınır tanımıyoruz. Çünkü Kayseri her şeyin en iyisine layık" dedi.

BAŞARIYI ARIYORUZ
Başkan Mamur, futbolcuları Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz için gelen transfer tekliflerine gülüp geçtiklerini ifade ederek, "Kayseri için 10 trilyon, 20 trilyon nedir ki! Önce istikrar sonra başarı istiyoruz. Takım olarak iyi yerlere geldik. Büyük başarılar peşindeyiz. Bunun için elimizdeki değerleri satmayız. Hele para için asla satmayız. Para bize vız gelir. Futbolcular kalacak" diye konuştu.

BİZE ÇOK UYGUNDU

Geçmişte çalıştıkları teknik direktör Ertuğrul Sağlam'dan çok memnun kaldıklarını açıklayan Mamur şöyle devam etti: "Ertuğrul hoca bizim felsefemize uyan bir teknik adamdı. Geçmişte 40 yılda, neredeyse 80 hocayla çalışmıştık. Araştırdık, iyi bir hocanın takıma katkısı yüzde 17 seviyelerinde. Düzgün bir insan bulup sabırlı olmak gerekiyordu. Biz de Ertuğrul hocayı tercih etmiştik."

ISRARLA İSTEDİM

Tolunay Kafkas'ı futbolculuk döneminde de çok sevdiğini vurgulayan Mamur, "Trabzonspor'da forma giyerken onu Kayserispor'a çok istemiştik. Hatta 'Onun gibi orta saha oyuncusu arıyorum' demiştim. Ertuğrul hoca gidince ilk aklımıza gelen isim oldu. Şu anda liglerde görev yapan pek çok teknik adama ders vermiş bir kişi. Değil Türkiye'de Real Madrid'de bile çalışabilecek bir insan" dedi.

TRANSFER YAPARIZ
Takımın oynadığı futboldan memnun olduğunu belirten başkan Recep Mamur, açıklamasını şöyle tamamladı: "Geçen yıl topladığımız puandan daha az puan almadık. Kayserispor'un ikinci yarıda daha iyi olacağını düşünüyorum. Her takımın canı hakemlerden yanıyor. Bizim de böyle oldu. Tolunay Kafkas elindeki malzemeyle en iyisini yapıyor. Transfer istenirse gerekeni yaparız."




Hedef tutmadı
Elektrik meselesi
Trabzon galibiyeti ateşledi
Susiç'ten güvence
Paşa 'Türk' arıyor
Süper lig günlüğü
 
Şov zamanı
Aurelio "İyi oyunla üç puan...
Şansları kalmadı!
Sambacı, Lincoln' ün...
Geçiş yasak
Roberto Carlos ve Gökhan Gönül' ün...
Onbirin 10' u belli
KALLİ' nin F.Bahçe...
Asla pişman değilim
"Bize yapılanlar, Türkiye...
Yol ayrımında
Beşiktaş' ta mutsuz olduğunu...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu