Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Soracağım

Alışılmışın üzerinde bir tempo idi maçın başında yaşanan. Sözde 2'şer ön liberolu oynuyorlardı ama orta sahalar çok çabuk geçiliyordu. Semih arkası Ali ile oynayan Fener, duran toplarda ve dönen toplarda sıkıştırıyordu. 25 dakikada 7 korner atınca, golü de nereden atacağının sinyalini veriyordu. İştahlı, saldıran, rakip alanda çok adamla bulunan Fener, çabasının karşılığını o dakikaya kadar takıma en az katkı sağlayan adamdan, Ali'den alıyordu. Sol kanada Uğur müthiş canlılık getiriyor, sağ kanat Deivid ile daha zayıf kalıyordu. 4-2-3-1 ile öndeki Gökhan'a, Serhat ve Yusuf''a destek vermeye çalışan Denizli'in gol şansı ise Fener savunmasının yapacağı hatalara endeksleniyordu. İlk yarıda rakip ceza alanına 2/3'ü soldan, tam 26 orta yapan Fener bu alanda kendi rekorunu da kırıyordu. Bu kadar ortanın nedeni, rakip ceza alanında kalabalık olabilmeleri idi.

Appiah'sız da olur
Aurelio'nun inanılmaz enerjisine hayran kalıyordum. Dakikalar 60' bulduğunda Fener'in neden ilk 45 dakikalarda 17 gol bulmuşken, 2. yarılarda sadece 6 golde kaldığına takılıyordum. Arkaya fazlaca yaslanan Fener'in, 2. santrforu da oyuna alan Denizli karşısında gol yeme riskinin arttığını düşünüyordum. Hızlı hücum şansının kullanılması adına Kazım'ın oyuna girmesi gerektiğini düşünüyordum. Sezon başında "Bu takım Appiah'sız da olur" diye yazdığım Ganalının, beni yanıltmadığını düşünüyordum .Oyundan çıkardığı Uğur'a bunun nedenlerini uzun uzun anlatan Zico'nun, büyük bir insan olduğunu bir kez daha anlıyordum. Yan toplara mükemmel çıkan Volkan'ın formunu alkışlıyordum. Zamanlama hatalarını sıkça yapmaya başlayan Edu'nun bu durumunun sıkıntı yaratacağını hissediyordum. Dudu ve Rahimiç'i cezası nedeni ile oynatamayacak CSKA'yı, Fener'in burada geçip, 2. tura kalacağını biliyordum. Ancak rakipler 2-3 süper santrforla oynarken, Semih ve Kezman'la bu işin daha uzağa gidemeyeceğini de biliyordum. Woody Allen "bütün cevaplarınıza karşı sorularım var" demiş. Sanırım futbolda başarının sırrı da bu; Fener'e daima soracak soru bulabilmek. Ben de sormaya devam edeceğim.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Alex'i seyretmemi sağlayanlara teşekkürler...   / 01-12-2007
 CSKA sevindirir   / 28-11-2007
 Lordlar Kamarası   / 25-11-2007
 Golcünün kralı gurbetten gelir!   / 24-11-2007
 Uygun bir yer   / 22-11-2007
 Maç öncesi yazı yazmak riskli değil mi?   / 21-11-2007
 Hakemin dostu yok!   / 18-11-2007
 İlk uyarı   / 12-11-2007
 Fener'i şimdiden uyarıyorum   / 11-11-2007
 Lider 12   / 08-11-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Zor ama güzeldi!
"Denizli özellikle evinde iyi...
Kazı korkusu!
Namağlup Aslan; F.Bahçe' yi...
Garantili Mercimek
Beşiktaş, cezalı ve sakat...
Plan yapılmalı
Tecrübeli hoca: Trabzonspor artık...