Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
3 altın puan

F.Bahçe çok önemli bir deplasmandan 3 puanla ayrılmasını bildi. Maç gerçekten önemliydi. Çünkü önümüzdeki hafta G.Saray derbisi var ve G.Saray puan farkıyla lider. F.Bahçe'nin kaybedeceği puan belki de uçurumlara neden olabilecekti. (Tabii bugünkü G.Saray maçının sonucuna göre) Sarı-lacivertliler rahatladı ve önce G.Saray, ardından CSKA final maçlarını beklemeye koyuldu.

Kulübe yeterli
Takımda çok eksik vardı. Ama onların yerine oynayanlar da kendilerini fazla aratmadılar. Üç puanı getiren gole baktığımızda ortayı yapan Uğur Boral'ın Vederson'un yerine, kafa pasını veren Yasin'in Lugano'nun yerine ve golü atan Ali Bilgin'in de Alex'in yerine görev yaptığını hatırlatırsak F.Bahçe'nin kulübesinin yeterli olduğunu görebiliriz. Aslında iki ayrı devrede, iki ayrı F.Bahçe izledik. İlk 45 dakikada çok koşan, çok mücadele eden, mükemmel ataklar geliştiren F.Bahçe'nin yerini ikinci 45 dakikanın 80. dakikasına kadar sanki bir başka takım almıştı. Uğur Boral deli fişek çıkışlarıyla gözümüzü boyarken, sağ kanatta Gökhan Gönül'ü aramadık dersek yalan olur. Ondan ne doğru dürüst bir orta, ne de dripling göremedik. Denizli, F.Bahçe'ye o kaybedilen meşhur şampiyonluktan sonra hep ters gelen bir takımdı. O günden beri de Denizli'ye karşı bir galibiyeti yoktu. Bu şanssızlık da kırılmış oldu. Tek silahı Yusuf olan bir takımı tutmak o kadar da zor değil. Zaten Yusuf da kötü günündeydi. Bulunan pozisyonlar hep karamboldü. Denizli'nin en net gol pozisyonu, kaleci Souleymanou'un gelişigüzel vurduğu topa F.Bahçeli Yasin'in ters kafa vuruşuyla 90'a giderken Volkan'ın mükemmel kurtarışıydı. Yani bu pozisyon gol olsa torunlarımıza "futbolda işte bu tür goller de vardır'' diye anlatacağımız anı olurdu.

% 100 penaltı
F.Bahçe sezon başlarından beri penaltı atmıyor. Bu görünüşe göre de atamayacak. Hatırlarsanız geçen sezon da 1.5 sene penaltı atmayarak şampiyon olan takım olarak tarihe geçilmişti. Federasyon ve MHK anlaşılıyor ki bu rekoru kırmak istiyorlar. Bülent Yıldırım gene yüzde 100 bir penaltıyı yedi. Topa vurulduktan sonra rakip futbolcu eğer bitişik olan iki kolunu da açıp topu engellemeye çalışırsa bunun kitaptaki adı penaltıdır. Sağlık olsun diyelim. F.Bahçe başta da söylediğim gibi Denizli'den 3 altın puan çıkardı ve önümüzdeki final maçlarını beklemeye başladı.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Anlatamadık   / 30-11-2007
 Başka yolu yok   / 28-11-2007
 Bekleyin az kaldı!   / 27-11-2007
 Zorlanmadan   / 25-11-2007
 Güvenli yarınlara   / 22-11-2007
 İlk ve son yanıt   / 21-11-2007
 Yarınlara bakmak   / 19-11-2007
 Eskiye dönmeyin   / 18-11-2007
 Bitmeyen ittifak   / 16-11-2007
 Karar sizlerin   / 13-11-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Zor ama güzeldi!
"Denizli özellikle evinde iyi...
Kazı korkusu!
Namağlup Aslan; F.Bahçe' yi...
Garantili Mercimek
Beşiktaş, cezalı ve sakat...
Plan yapılmalı
Tecrübeli hoca: Trabzonspor artık...