Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     

Öp Fener'in elini

Benim gözüm Samet'e takıldı. Sanırsın esas teknik direktör Zico değil de tercümanı. Öyle bir sevindi ki sanırsın seri katil.


Fuzuli laflar müdürü kayınçom yine başımda bitti... -Golden sonra Samet'i gördün mü abi? -Samet Aybaba'yı mı? -Yok, tercüman Samet'i. -Haa Zico'nun tercümanı olan o çocuk. -Sadece Zico mu, takımın yarısı Brezilyalı, hepsine tercüman o. -Niye sordun şimdi onu? -Çok abartıyor. -Zico'nun konuşmalarını mı? -Hayır hislerine de tercüman oluyor gibi de çok
abartılı.

SERİ KATİL GİBİ
-Zevzekliği kes, özünü söyle şunun. -Yasin kafayla indirdi, Ali çaktı gol oldu ya. - Evet? -Sonradan pozisyonu nasıl takip ettiklerini gösterdi televizyon. -Nasılmış? -Zico heyecanla izliyor, bu çocuk da aynı karede -Yani? -Sanırsın esas teknik direktör bu Samet. Zico da 'harp malulü gazi' kadrosuyla maça beleş girmiş ihtiyar amca. -Saçmalama... -Vallahi be abi. Hele gol gelince baktım Zico gayet mütevazı seviniyor. Yüzü güleç, eller havada o kadar. -Ne güzel işte. -Güzel de, aynı anda tercüman Samet'in yüzünü de gördüm. -Ne gördün? -Son kurbanını da kömürlükte haşırdatmış seri katil mimikleri vardı. -Yok artık. -Dahası havalara zıplayıp, eliyle de 'nasıl da şeyttik' hareketi yapmaktaydı.

YASİN KENDİ KALESİNE
-Fesat, bu hafta da onu mu buldun kafayı takacak? -Fesat olsam Yusuf'a takardım kafayı. -Yusuf'a mı, niye? -Maç başında Fener'in gençlerine el öptürüp bir nevi mafya babası görüntüsü verdi. -Ona, saygı, hürmet, vefa, gelenek derler şapşal. Eski Fenerli ya, o çocuklar alt yapı günlerinden beri seviyorlar onu demek ki. -Yok abi. Görmedin mi o baskıyla genç Yasin kendi kalesine kafa şutu attı da Volkan güç bela önledi. -Tövbe de... -Bunun aynısını dizide Polat Alemdar'a yaptılar geçen gün. Düpedüz biat kültürü bu.

KADIN DOĞUM UZMANI
-Ukalalığı kes, maçı nasıl buldun onu söyle. -Kadın Doğumcu Nurettin bey haklı çıktı. -!!!!!!! -İlk devre akın akın kaleye gittik tek gol çıkardık. -Doktor Nurettin'le ne bağlantı? -Abi semtin çocuklarına evlenirken nasihat ediyor, "Çok fişeklemekle çok çocuk olmaz, harap etmeyin kendinizi" diyor -Bana bak, sen iyice cıvıttın -Ne cıvıtması? Bilim bu. Takıma göre taraftarım ben -Hııı? -Takımda Ali Bilgin varsa biz de az biraz bilgin, kültürlü adamlar olmalıyız di mi ama?




Bir devre yetti
Zor ama güzeldi!
Kapıştılar!
Şanlı kurtardı
Bilgin'iz olsun
Yusuf'a izin yok
Hakem yanlıydı
İpek-Kurtar polemiği
Oteli bile değiştirdiler
Kazım durdu
Roberto Carlos hatasız oynadı
Aziz Yıldırım tribündeydi
Gönül'lü savaşçı Gönül'lü...
Kaptan etkisizdi
Kötü oynadık
Bilim kongresi bitti
PAF'ta da Fener: 4-2
Hakemlere su yağdı
F.Bahçe takvim çıkardı
Denizli kompleksi
Tartışmalı 2 pozisyon
Gol yine kafayla
F.Bahçe'de 11'e makyaj
 
3 altın puan
F.Bahçe çok önemli bir deplasmandan 3 puanla ayrılmasını bildi. Maç...
Zico' ya yuh!
Fenerbahçe, farklı kazanacağı Denizlispor deplasmanından,...
Takım yıldızı
İtalya' da kanatlarını unutan masal kuşu, dün gece sol kanadıyla,...
Datsız...
Bu sezon deplasmanda kazanmakta zorlanan Fenerbahçe yıllardır çelme...
Soracağım
Alışılmışın üzerinde bir tempo idi maçın başında yaşanan. Sözde 2'...
Kazı korkusu!
Namağlup Aslan; F.Bahçe' yi...
Çift forvete dönüş
Trabzonspor ve Panionios...
Garantili Mercimek
Beşiktaş, cezalı ve sakat...
Toraman belirsiz
BEŞİKTAŞ' TA sakatlığı...
Plan yapılmalı
Tecrübeli hoca: Trabzonspor artık...
Aday olmuyor
Başkan Albayrak, G.Birliği maçı...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu