Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sağlam: Yıkılmadık


15 gün önce bu çocuklar kahramandı. Bu ligde sıfır çekenleri ne çabuk unuttunuz. Çok fahiş hakem hataları olmasaydı şu anda ligde liderdik. Kenetlenme zamanı

***

Liverpool iş kazası

15 gün önce bu çocuklar kahramandı. Bu ligde sıfır çekenleri ne çabuk unuttunuz Çok fahiş hakem hataları olmasaydı şu anda ligde liderdik. Kenetlenme zamanı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Liverpool mağlubiyetini, "Üzücü bir iş kazası" olarak nitelerken camiamın bu zor günleri birlik beraberlik ve kenetlenme ile aşabileceğini söyledi. Sağlam, düzenlediği basın toplantısında taraftar ve camiadan tekrar özür dilerken, merak edilen konulara da bir bir açıklık getirdi:

FUTBOLCULAR ÜZGÜN

"Slavia Arsenal'den, Roma Manchester'dan 7 yedi. Liverpool mağlubiyetini de üzücü bir iş kazası olarak değerlendiriyoruz. Bu çocuklar 15 gün önce Liverpool'u yenerken birer kahramandı. Futbolcularım da çok üzgün. Bu sonucu bir nebze olsun telafi etmek için daha da hırslandılar. Bu oyuncularla yola devam edeceğiz."

GRUPTAN ÇIKABİLİRİZ
"Ilk yarı itibarıyla ligde 6, Şampiyonlar Ligi'nde 2 maçımız var. Bu ligde sıfır çekenleri hatırlayınca hâlâ gruptan çıkma şansımızın olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki maçlara bu oyuncularla çıkacağız. Yeterli olmayanlarla yollarımızı ayıracağız. Devre arasındaki duruma göre de transferler yapacağız. Değişim yaşıyoruz, sıkıntılar olur."

İSTİFAYI DÜŞÜNMEDİM
"Maçtan sonra başkanımıza, 'Kulübümü çok seviyorum. Takımın menfaati için gerekeni yapmaya hazırım' dedim. İstifa etmedim. İstifa etsem dönmezdim. Başkanım bana güvenini belirtti, mutlu oldum. Cenaze evinde düğün yapanları gördükten sonra, bizi bölmeye çalışanlara izin vermeyeceğiz."

HAKEM HATALARI YAKTI
"Sendeledik ama yıkılmadık. Beşiktaş'ı sevenleri de destek vermeye çağırıyoruz. Kaleci antrenörümüz kendi alanının en iyilerinden. F.Bahçe maçındaki olaylar bizi etkiledi ama her şeyi buna bağlayamayız. Ligde fahiş hakem hataları olmasaydı şu anda liderdik. Rüştü ve Hakan iyi durumda. Kimin oynayacağına henüz karar vermedim."

PAF KARARI İPTAL
"Yorumlar hep skora göre yapılıyor. Bunu benim evimdeki 8 yaşındaki çocuğum da yapar. Liverpool'da Torres'in değeri bizim takım kadar. Derbiden sonra Sivasspor maçına PAF ile çıkılması başkanımızın kararıydı. Bu ciddi bir durum. Oyuncularımızın isteğini görünce bu karardan vazgeçtik."




Bilmece gibi
Tello Sivas'ta yok
Protesto hazırlığı
İstifaya davet
Beşiktaş günlüğü
 
Avrupa futbolunun yeni...
TEŞEKKÜRLER
Nefretin...
Şaha kaldırdı
Geldiği günden beri eleştirilen...
Dereağzı' nda çirkin...
PSV maçı sonrası muhabirlerimiz...
Hayat Onda
İlk yarıda topla fazla buluşamadı...
Yusuf müjdesi
Denizli Başkanı Ali İpek,...
Trabzon' da 2 eksik
Denizli karşılaşması öncesinde...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu