Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Zor galibiyet

Dün akşam Kalli, bir garip Galatasaray sürdü sahaya. Hadi Hasan Şaş'ın sağbek oynamasını, Hakan'ın Volkan'ın önüne çekilmesini anladık da Bouzid'in ön liberoda ne işi var, çözemedim. Barış ve Uğur, yedekler arasında ama mesleği musluk tamirciliği olan İsmail Bouzid, Galatasaray'ın ön liberosu. Geçen yıl İnamoto'yu çok eleştirirdim. Bunun en büyük nedeni takıma hiçbir yararı olmamasıydı... Ama ciddi bir anlamda zararı da olmazdı. Carrusca'nın da öyle. Bouzid, takıma zarar veren bir oyuncu. İkinci yarının hemen başında yaptırdığı o penaltıyı anlamak ya da bir başkasına açıklamak mümkün değil. Geçenlerde Adnan Sezgin, bu futbolcuya çok para vermediklerini söyledi. Sanki böyle bir futbolcunun transfer edilmesine mazeretmiş gibi. Bouzid'in Galatasaray formasını giymesi için üstüne para vermesi gerek. Maç boyunca Galatasaraylı bütün futbolcular, (Bouzid'i futbolcudan saymadığım için o bu sıralama da yok) ellerinden geleni yaptılar. Hasan Şaş, sahanın en iyisiydi. Hem savunmada, hem hücumda elinden geleni, hatta fazlasını yaptı..

Ya penaltı olmasaydı
Ümit Karan yine akıl almaz goller kaçıran adam olarak maça damgasını vurdu. Ümit, atılması çok zor ve artistik olarak nitelenebilecek goller atmayı seviyor. Ama, iş boş kaleye topu yuvarlamaya gelince Ümit'i ara ki bulasın. Ümit bu maçta da çok düştü. Ancak son dakikada düşüşünde haklıydı ve kazandırdığı penaltıyla takımına galibiyeti getirdi. Futbolda şans faktörü çok önemli. Galatasaray, ikinci yarının yarım saatlik bir bölümünde, neredeyse Denizli 18'inden çıkmadı. O vurdu, beriki şutladı, ama top bir türlü ağlarla buluşamadı. Penaltı gelmese, üç puanı almak çok zor olacaktı. Galatasaray yönetimi, yeni yeni sorgulanmaya başlanan transferler yaptı. Çok da para harcadı. Lincoln'e ne olduğunu anlamak mümkün değil. Bir futbol bu kadar nasıl sık sakatlanabiliyor. Hoş diğerleri için de öyle. Ya bu takım iyi çalıştırılmıyor, ya da kimi futbolcular sakatlıkları geçmeden saha sürülüyor. Ama bu takımın iyi çalıştırılmadığını Florya'dakilerden sık sık duyuyorum.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Kalli faciası   / 26-10-2007
 Garip bir maç   / 22-10-2007
 Tatsız tuzsuz   / 08-10-2007
 Lincoln faktörü   / 05-10-2007
 Kafalar Sion'da   / 24-09-2007
 Kalli'nin intiharı   / 21-09-2007
 Sola Balta!   / 08-09-2007
 Aman küsme!   / 31-08-2007
 Şükür'ler olsun   / 27-08-2007
 Zar zor   / 20-08-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

İlk hedef Morientes
Takımı güçlendirmek için çok...
Sözünü tuttu
Fransa dönüşü özür dileyip,...
Seri sonu
Maçta çekilen şut (12-12) ve topa...
Düğmeye basıldı
Tecrübeli hoca, Vestel...