Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Fark kaçtı

F.Bahçe yorucu PSV maçından sonra Olimpiyat Stadı'nda Kasımpaşa karşısında deplasmandaki ilk galibiyetini alarak şeytanın bacağını kırdı. Maçın hemen başında yerden tek top oynayarak rakibinin üzerine giden, Tümer'in frikiği ve Deivid'in kafasından iki gol bulan sarı-lacivertliler 'rahat bir maç kazanacağız' havasına girdi. Böyle olunca Fenerbahçeli oyuncular bencil oynamaya, Kasımpaşa da fırsatlar bulmaya başladı. Buna Vederson'un büyük hatası da eklenince ev sahibi takım iyice umutlandı. Zira Vederson'un hatalı pasını bomboş pozisyonda yakalayan Tehoue çok kolay bir gol atarak durumu 2-1'e getirmişti. Bundan sonra Fenerbahçe tekrar bastırmaya başladı ve Semih ve Edu'nun kaçırdığı mutlak gollerden sonra ilk yarı 2-1 sona erdi. İkinci yarı yine Semih'in kaçırdığı mutlak gol pozisyonları ile başladı. Kasımpaşa kalecisi, Gökhan'ın yakından gollük vuruşunu kurtardıktan sonra yorulan Fenerbahçe takımında Zico gerekli değişiklikleri yaptı. Önce Deivid'in yerine Kazım, sonra Tümer'in yerine Ali Bilgin, nihayet Semih'in yerine Selçuk oyuna girdiler ve karşılıklı ataklarla geçen maç, Appiah ve Kazım'ın son dakikalarda kaçırdığı mutlak gollerle 2-1 bitti.

Faulleri seyretti
Bu maç bir kere daha gösterdi ki Fenerbahçe'nin yedekleri aslar seviyesinde değil. Birer gol atmalarına rağmen Semih, Deivid ve Kazım da arkadaşlarından bir hayli klas olarak geride kaldılar. Uzun süreden beri sakatlığı nedeniyle oynamayan Appiah tam hazır olmamasına rağmen dün 90 dakika iyi bir mücadele gösterdi. Buna karşılık Vederson'daki düşme bu hafta da devam etti. Kasımpaşa'nın yeni hocası Lorant ilk 11'e 6 yabancı sürerek Fenerbahçe'ye kafa tutmaya çalıştı, buna sert futbol da eklenince biraz da başarılı oldu diyebiliriz. Eğer genç hakem Zafer Önder İpek avantaja uyma dolayısıyla sakatlayıcı faulleri atlamasa sarı-lacivertli takım daha rahat pozisyonlar bulup farkı da artırabilirdi. İpek, Volkan'a yapılan sert faulü kartsız bıraktıktan sonra Carlos'un gollük bir atağında Cihat'ın attığı tekmeyi de sarı kartla geçiştirdi. Bütün kafaya çıkışları da ters kararlarla ya kesti ya devam ettirdi.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Haftadan kokteyl   / 27-10-2007
 Hakeme rağmen   / 24-10-2007
 PSV için umut   / 21-10-2007
 Toptan istifa   / 18-10-2007
 Tanrının eli!   / 12-10-2007
 Bir puan iyidir   / 07-10-2007
 Edu Dracena   / 06-10-2007
 Yazık oldu   / 03-10-2007
 Neyi çalacak!   / 29-09-2007
 Yanlış görüşler   / 26-09-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Türkiye aşığıyız
"Darağacında bile olsak son...
Ağır karar
"2 önemli oyuncumuzun derbide...
Seri sürsün
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam,...
Biz de varız
"Trabzonspor' a gelmekten oldukça...