Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Asla taviz vermem!


Beşiktaş'ın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, "Samsunspor'u çalıştırırken 5 as oyuncusu kadro dışı bıraktım. Kayserispor'da aynı kararlılığı gösterdim. Beşiktaş'ta da her zaman takımımın menfaatlerine göre hareket edeceğim. Takımın tek patronu benim" dedi.

***

Ben ne dersem o!

"Beşiktaş'ta tek patron var, o da başkanımız Demirören. Takımın patronu ise benim" "Samsun'da 5 as oyuncuyu kadro dışı bırakmıştım. Eğer çok gerekirse yine yaparım" "İlkesiz şampiyonluğun bir anlamı yok. Küme düşerim, ama yine de taviz vermem".

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, menajer Sinan Engin ile birlikte önceki akşam spor müdürleri ve spor yazarlarıyla Nevzat Demir Tesisleri'ndeki iftar yemeğinde bir araya geldi. Sağlam, Beşiktaş ile ilgili tüm sorulara içtenlikle yanıt verdi. Kendisi için ilkesiz, taviz vererek elde edilen bir şampiyonluğun
hiçbir anlamı olmadığını belirten Ertuğrul Sağlam, şöyle devam etti:

ÇİZGİMİ BOZMAM
"SAMSUNSPOR'U
çalıştırdığım dönemde 5 as oyuncuyu birden kadro dışı bıraktım. Kayserispor'da aynı kararlılığı gösterdim. Beşiktaş'ta da her zaman takımın menfaatlerine göre hareket edeceğim ve ilkerimden vazgeçmeyeceğim. Benim için ilkesiz, taviz verilerek elde edilen bir şampiyonluğun hiçbir anlamı olmaz. Küme düşerim, ama başarılı olmak adına değerlerimden taviz vermem, bu çizgimi de herkes bilir."

KARMAŞA OLMAZ
"SON
günlerde bir 'patron' kelimesi ortada dolaşıyor. Beşiktaş'ta tek bir patron var, o da sayın başkanımız Yıldırım Demirören. Ben futbol takımında teknik işlerin patronuyum, menajer Sinan Engin de idari işlerin patronu. Herkes görev alanını bilir. Bugüne kadar herhangi bir görev ve yetki karmaşası yaşamadık, yaşayacağımızı da sanmıyorum. Başkanımız Yıldırım Demirören'e güvenimiz tamdır, kendisinin de bize güveni aynı şekilde."

HAYALCI DEĞİLİZ
"BÜTÜN
taşların yerine oturmasının iki aylık bir süreçte gerçekleşmesini beklemek, hayalcilik olur. Ancak futbolcularımızın iştahının üst seviyede olması elbette bizleri mutlu ediyor. Onların da bazı alışkanlıklarını değiştirmek istiyoruz. Mesela, top ayağında iken güzel şeyler yapmaya alışkın oyuncularımızdan; top rakibe geçtiğinde de sorumluluk almalarını istiyoruz. Ricardinho, Delgado ve Burak'tan defansif katkı bekliyoruz."

OLUMSUZLUK YOK
"BARDAĞA
genelde boş tarafından bakılıyor, neden dolu taraflar değerlendirilmiyor. Takımımızda olumsuz bir durum yok. Örneğin G.Birliği maçında girdiğimiz gol pozisyonuna, Beşiktaş takımı geçen sezon toplam 5 maçta giremiyordu. Demek ki bazı şeyler iyiye gidiyor. Kendimi eleştirdiğim günler de oldu tabii ki. Mesela Kayseri maçına çok daha farklı bir kadroyla çıkabilirdim. Hiçbir hedefimizden sapma olmadı."

Fatih DOĞAN


Paşa'ya hücum
Kleberson'dan pazarlık...
En iyisi sahada
40 gün tatil çok
Kim korkar köpekten?
Engin'den düzeltme
Başkanın golf keyfi
Kadroya karışamam
Sağlam kararını vermedi
Kasımpaşa ile hazırlık
Bayanlar coştu: 89-82
Kartal iddialı başlıyor
Beşiktaş günlüğü
 
Kezman kararlı
Sezona çok kötü başlayan ve sert...
Hertha Semih' in peşinde
SEZON başında...
Göster kendini
Ligde forma bulamayan Carrusca,...
Sabri' den müjde geldi
SAKATLIĞI nedeniyle uzun...
Kurnaz Ersen!
Huelva' nın sitesindeki...
Garantisi yok
Serkan "Başarılı olamazsam yedek...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu