Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Rezalete kırmızı kart


Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), dün yayınladığı bir bildiri ile Emre'yi sert bir dille kınadı ve "Emre hayatının hatasını yaptı, Aferin Emre, bizlere gerçek yüzünü gösterdin. Kimse böyle terbiye dışı bir davranışı görmezlikten gelemez ve cezasız bırakamaz" dedi. Profesyonel Futbolcular Derneği ise "Emre'yi ağır bir şekilde kınıyoruz ve aklını
başına almasını diliyoruz" ifadesini kullandı.

TERBİYESİZLİK BU...
Emre Belözoğlu'nun Macaristan maçında Basın Tribünü'ne dönerek, bu elkol hareketini yapmasına her cepheden tepki yağıyor. Türkiye Spor Yazarları Derneği, dün bir bildiri yayınlayarak Emre'yi çok sert bir dille kınadı. TSYD'nin bildirisinde şu ifadelere yer verildi: "Emre, bu 'çirkin' ve 'ayıp' hareketi; Basın Tribünü'nün hemen bitişiğindeki Şeref Tribünü'ndeki Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ve seçkin protokolün gözü önünde yapmıştır.

CEZA BEKLENİYOR

Emre hayatının hatasını yaptı. Kimse böyle terbiye dışı bir davranışı görmezlikten gelemez ve cezasız bırakamaz. Dileyeceği özür de içimizdeki üzüntü ve acıyı dindirmeyecektir. Aferin Emre, bizlere gerçek yüzünü gösterdin." Profesyonel Futbolcular Derneği de Basın Tribünü'ne ilk ve ikinci gol sonrası elkol hareketi yapıp, sözlü tacizde bulunan Emre'yi kınayarak, "Emre'yi en ağır şekilde kınıyoruz ve aklını başına almasını diliyoruz" ifadesini kullandı. Şimdi tüm Türkiye, bu terbiyesizce hareketi yapan Emre Belözoğlu'na nasıl bir ceza verileceğini merak ediyor.

BU HAREKETi BiR KiŞiYE YAPTIM
Emre, Macaristan maçında golden sonra yaptığı hareketi, Türk basınına ve basın tribününe yapmadığını, hedefinin bir tek kişi olduğunu açıkladı. Emre, basına böyle bir tepkisinin olmayacağını belirterek, dün özür diledi. Emre "Ben o hareketi tek bir kişiye yaptım. O da kendisini biliyor" dedi.

İSVİÇRE MAÇI DERS OLMAMIŞ
Emre Belözoğlu, olaylı İsviçre maçında rakip oyuncuya elle ve yumrukla saldırdığı gerekçesiyle 6 maç ceza almış ve daha sonra cezası 4 maça indirilmişti.

EMERSON'A TEKME!
Emre, İnter formasını giydiği yıllarda Roma ile yaptıkları bir maçta 90. dakikada Emerson'a tekme attığı için oyun dışı kalmıştı. İtalya Futbol Disiplin Kurulu da Emre'yi 2 maçla cezalandırırken Türk yıldıza, bu cezayı hakaretten dolayı verdiğini açıklamıştı.

IRKÇILIK SUÇLAMASI

İngiltere Futbol Federasyonu, Newcastle'da forma giyen Emre hakkında Everton kalecisi Tim Howard'a ırkçı harekette bulunduğu gerekçesiyle soruşturma başlatmıştı. Ancak daha sonra Emre'nin suçsuz olduğu ortaya çıkmıştı.




 
Deniz şoku
İsviçre' ye gidip iğne olan milli...
Serdar: Zico adil bir...
Ameliyat kararı bugün belli olacak...
Önce Konya
Manisa karşısında puan...
Balta' nın ilk idmanı
Galatasaray' ın Vestel...
Dış sahada 4' lü forvet
4-4-2' den vazgeçmeyen Sağlam' ın,...
Camia seninle gurur...
Beşiktaş yönetimi, genç kaleci...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu