Yönetim krizi çözdü Sabah çalışmasına alınmayan Ufukhan Bayraktar akşam çalışmaya alınmadı. Denizlispor'a kiralık verilen ancak Ufukhan Bayraktar'ın sözleşmesini karşılıklı feshederek Trabzon'a dönmesiyle başlayan krizi yönetimin çözdüğü öğrenildi. Doğan, Ufukhan'ı kadroda istememişti.
Genç Hami milli oldu Trabzonspor'un
genç futbolcusu Hami Akyüz 18 Yaş Altı Milli Takımı'na çağrıldı. İsviçre ile özel maç yapacak 18 Yaş Altı Genç Milli Futbol Takımı, İstanbul'da toplanacak. Abdullah Ercan'ın teknik direktörlüğünü yaptığı milli takım kadrosunda Hami Akyüz de forma giyecek.
Çek ile ödediler Trabzonspor'da futbolcuların maç başı ve transfer alacaklarının bu ayki taksit ödemeleri çek ile yapıldı. Bordo-mavili oyuncuların geçen sezon alacaklarını nakit yatıran Trabzonspor Yönetimi nakit para sıkıntısı yüzünden bu sefer futbolculara ödemeyi çek vererek yaptı.
Yusuf'tan mesaj Trabzonspor'un İntertoto maçlarında yıldızı parlayan başarılı isimlerinden Yusuf'un ligde hiçbir maçta oynayamaması taraftarları üzdü. İntertoto'da attığı goller ve paslarla dikkatleri çeken Yusuf, "Çok çalışıyorum, hocamın gözüne girip formayı da kapacağım" dedi.
İdmanda tartıştılar Ayman ile Mustafa Keçeli akşam antrenmanını elektriklendirdi. Ayman'ın ikili mücadelede Mustafa'ya sert girmesi ile iki oyuncu aralarında tartışmaya başladılar. Araya giren teknik direktör Ziya Doğan, Ayman'a "Çok sert oynuyorsun, biraz frene bas" diyerek ortamı yatıştırdı.
Tolga'nın sorunu yok Bu sezon tekrar Trabzonspor'a dönen Tolga Seyhan'ın uyum sorunu yok. Tecrübeli savunma oyuncusu "Takım arkadaşlarımla hemen kaynaştım. En büyük isteğim tekrar eski formumu bulup hem Trabzonspor'da hem de milli takımda başarılı olmak" dedi.