Edu, ABD'de tam not aldı Brezilya Milli Takımı'nın ABD'yi 4- 2 yendiği maçta görev yapan Edu, göz doldurdu. İkinci yarıda Lucio ile birlikte görev yapan Edu, "Milli takımda devamlılığımı sağlayacağım" dedi. Edu, Brezilya'nın yarın Meksika'yla yapacağı maçın ardından perşembe günü İstanbul'a dönecek.
Kazım'dan mesaj F.Bahçe'de
ilk 11'de forma bulamayan Colin, "Eğer bir-iki maçta onbirde sahaya çıkarsam kendimi kanıtlarım" diyerek Zico'ya mesaj gönderdi. Oyuna son dakikalarda girdiğinde fazla etkili olamadığını belirten Kazım, "Başarılı olmak için daha uzun süre sahada olmak lazım" diye konuştu.
En büyük F.Bahçe Sarı-lacivertli ekibin yeni transferi Gökhan, F.Bahçe'nin Türkiye'nin en büyük kulübü olduğunu vurguladı. F.Bahçe'nin kadro kalitesi, yönetimi, tesisleri ve taraftarıyla çok büyük bir kulüp olduğunu söyleyen Gökhan "Umarım uzun yıllar F.Bahçe formasını giyerim" diyerek hedefini açıkladı.
Genç Volkan göreve hazır F.Bahçe'nin genç file bekçisi Volkan Babacan, gerektiği takdirde kaleyi rahatlıkla koruyabileceğini söyledi. Serdar'ın sakat olduğu dönemde Volkan Demirel'in de oynamasına engel bir durumla karşılaşması ihtimali ile endişelenen camiaya seslenen Volkan, "Çok şey öğrendim. Göreve hazırım" diye konuştu.
Boksörler sevindirdi Sarı-lacivertli takımın Türkiye şampiyonu boksörleri Muhammed Engin, Abdullah Kondi ve Servet Yıldırım, İngiltere'de yapılan Küçük Öğrenciler Avrupa Şampiyonası'nda yüz güldürdü. Abdullah Kondi 40 kiloda, Servet Yıldırım ise 38.5 kiloda Avrupa ikincisi olma başarısını gösterdi.
Telefonlar imzalanacak Yönetim ve futbolcular, FB1907 Special Edition telefonlarının imza gününde buluşuyor. Fenerium'un 100. yıl şampiyonluğu için özel olarak ürettirdiği, Gençcell güvenceli telefonlar, yarın saat 14.00'te Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki Fenerium'da futbolcular tarafından imzalanacak.
FENERBAHÇELiLER Fenerbahçe'deki flaş gelişmeleri takip etmek için FOTOMAC yaz 7777'ye yolla bilgiler cebine gelsin