Colin Kazım İlk onbirde Sakatlığı nedeniyle takımla birlikte çalışmalara katılamayan Deivid'in, Rizespor maçında forma giymesinin zor olduğu belirtilirken, Zico'nun bu karşılaşmada Colin Kazım'a görev vermesi bekleniyor. Colin Kazım bir süre önce, "İlk 11'de sahaya çıkarsam çok daha faydalı olurum" demişti.
Kezman'dan mutlusu yok
Zico'nun lig maçlarında oyun sistemini değiştirip 3-5- 2'ye dönecek olması en çok Kezman'ı sevindirdi. Sık sık tek forvetli sisteme alışamadığını söyleyip yanına partner isteyen Kezman'ın, Zico'nun kararı için "Doğrusu çok sevindim. Çift forvet oynarsak daha başarılı olurum" dediği öğrenildi.
Ali Bilgin gaza bastı F.Bahçe'ye büyük umutlarla gelmesine rağmen ilk onbirde yer bulamayan Ali Bilgin iyice hırslandı. Genç futbolcunun, yakın çevresine "Ben kulübede oturacak futbolcu değilim. Çok çalışıp formayı kapacağım ve bir daha da bırakmayacağım. Güzel günler beni bekliyor" dediği belirtildi.
İnter'e karşı oynamalıyım Yeni transferlerden Gökçek Vederson, bugüne kadar pek forma şansı bulamadığını hatırlatıp "Ancak en kritik maçta bana görev düşeceğine inanıyorum. Bu kritik maç da İnter maçı. O karşılaşmada oynayıp başarılı olacağımı hissediyorum. Umarım hislerim gerçekleşir" ifadesini kullandı.
Taraftara çağrı yapıldı Yöneticiler, bu sezon lig maçlarında tribünlerde boşluklar görülmesi üzerine taraftara seslenerek "12. adamımız desteğini her zaman sürdürmeli" dedi. Yöneticiler, "Tribünleri yine tıklım tıklım görmek istiyoruz. Taraftarın ateşleyici gücü ile başarılı olabiliriz" çağrısında bulundular.
Sık takip sürecek Sarı-lacivertli yönetim, sahte F.Bahçe ürünlerini satanlara göz açtırmamaya kararlı. Önceki gün İzmir'de sahte ürünler satan bir mağazaya polisle birlikte tespite giden avukata yapılan saldırı kınanırken, "F.Bahçe ürünleri üzerinden rant sağlanmasına izin vermeyeceğiz" denildi.