Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Helal olsun çocuklar

Fenerbahçe'nin, İstanbul Büyükşehir ve Sivas karşılaşmalarının Avrupa kupasındaki maçları etkilemeyeceğini defalarca belirttim. Zaten bu fikrim 1-0'lık Anderlecht maçından sonra hayata geçmişti. Herkese "Acaba mı" diyordum... Çünkü Zico, G.Antep maçında gençleri çıkarmış, herkesin kafasını bulandırmış ama Sivas maçında asıl hedef olan Anderlecht maçının provasını yapmıştı. Kimse bunun farkına varamadı. Dün akşam gördük ki Fenerbahçe'nin hedefi Avrupa. Kimsenin beğenmediği, burun kıvırdığı Deivid, koşuyor ve mücadele ediyor. Avrupa'da hiçbir şey yapmıyor denilen Alex bir golü verilmemesine rağmen 1 gol daha atıyor. 'Bizim Fenerbahçe elensinde Avrupa'dan defolsun gitsin' diye düşünen sözde Fenerbahçeli yazarlara mesaj gönderiyor. 'Alex Avrupa'da yokmuş' Ne zaman yoktu ki. PSV'ye gol atarken mi. Yoksa Milan'a mı atarken? Ya da Schalke'ye yapılan 3 gol asisti zamanı mı? Yoksa Hollanda'daki Alkmaar maçının kahramanı olurken mi. Büyük maçlarda yok denilen Alex, demek ki Galatasaray maçlarında adam yerine konulmuyormuş. Çünkü maçların hepsinin kahramanı da Alex. İşte dün de gördük ve daha çok da göreceğiz.

Herkes haddini bilecek
Dün Belçikalı taraftarlar ve Fenerbahçeli milyonlar, Carlos'tan şov beklediler. Bu iş şov değil. Dikkat ederseniz ne Roberto Carlos sol kanatta orta sahayı geçti ne de Önder sağ kanatta orta sahayı geçti. İlk maçı kazanmışsın. Skor avantajı sende. Zico, takımına futbolcuları şov yapsın diye çıkarmıyor. Verdiği taktikle Fenerbahçe'yi zafere götüren insan Zico'dur. Hani tek forvet oynarken bir şey yapamayan Kezman vardı ya o da golünü atmıştı. O yüzden hayatında futbol topunun yanından geçmemiş kişiler, Zico'ya saldırmayacaklar ve hadlerini bilecekler. Önder ve Aurelio mükemmeldi. Lugano ve Edu mükemmeldi. Zaten bu dörtlü mükemmel olunca defansta fazla sorun olmuyor. Anderlecht'in iki direkten dönen topu var ama o kadar olacak. Bir paragrafım da Volkan için. Aferin Volkan. Serdar'ın yokluğunda herkes senden rezil olmanı bekliyordu ama sen onları utandırdın. Utandırdıkların sadece Fenerbahçeliler değil. Fenerbahçe'nin dışındaki takımı yok etmek isteyen insanlardır. Sonuçta Fenerbahçe Devler Ligi'ne adını yazdırdı. Umarım bu mücadeleyi grupta gösterecek. Benim bundan şüphem yok.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Boşver gitsin   / 28-08-2007
 Aman dikkat   / 26-08-2007
 Kararı siz verin   / 23-08-2007
 İki yüzlülük   / 21-08-2007
 Büyük kumar   / 19-08-2007
 Herkes kendi derdine yansın   / 18-08-2007
 Fener vize alır   / 16-08-2007
 Küfür yok, ceza yok   / 14-08-2007
 Alex'siz olmuyor   / 11-08-2007
 Akıllanmadılar   / 09-08-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Ver Tekke' yi al Kezman' ı
Milli futbolcuyu renklerine katmak...
Nonda tamam
Sarı-kırmızılı yönetim, yıllık 1...
İşte bu kadar!
Sağlam' ın talebeleri İnönü' de...
Büyük isyan
Başkan Nuri Albayrak "Verilen...