Feldkamp'ı tanıyorum Ankaragücü'nün Alman hocası Briegel, Galatasaray ile oynayacakları maçla ilgili olarak iddialı konuştu. Briegel, "Feldkamp'ı çok iyi tanıyorum. Hem yardımcısı, hem futbolcusu oldum. Oyun taktiğini biliyorum. Güçlü rakibimiz yenilgiyle tanışacak" dedi.
Bulak'tan çifte emir Denizlispor ile deplasmanda
oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Vestel Manisaspor üç puana kilitlendi. Teknik patron Giray Bulak, oyuncularına 90 dakika boyunca sakin oynamalarını ve rakibi zayıf anında vurmalarını istedi. Futbolcular ise kan verdi.
Belediye iddialı Sahasında G.Birliği OFTAŞ Spor'u ağırlayacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da tek hedef galibiyet. Futbol şube sorumlusu Kamil Dizar, rakiplerini iyi tanıdıklarını belirterek, ''Rakibimizi geçen sezondan biliyoruz. Ancak kazanacak gücümüz var" diye konuştu.
Piyangolar satışta Bursaspor yönetimi tarafından takıma destek amacıyla düzenlenen 44. yıl eşya piyangosunun biletleri satışa sunuldu. 29 Ekim 2007'de yapılacak çekilişte 1 jeep, 2 otomobil, 40 beyaz eşya ve bilgisayar gibi hediyeler verilecek. Taraftarlar biletlere ilgi gösteriyor.