Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Böylesini hiç görmedim

Sivas'tan 6 adam ceza kuruluna sevk edildi. Trabzon için daha ne bekleniyor! Aynı tarihte oynamadılar mı maçı?

Haluk Ulusoy kendisini görevden almak isteyen siyasal iktidarın haklı olduğunu göstermek için her şeyi yapıyor

Olaylı Trabzonspor-Sivas maçı tartışılmaya devam ediyor. Trabzon'dan federasyon ve hakem Bülent Demirlek'e yönelik sert açıklamalar geliyor. Bütün bu tartışmaların içinde Sivas'ın 6 oyuncusu ceza alırken, Trabzon'la ilgili henüz bir karar çıkmadı!.. Neler oluyor Trabzon'da?

Bu olay federasyonun yüz karası. Dayak yiyen taraftan 6 adam ceza kuruluna sevk edildi, apar topar. Yani o maçla ilgili federasyon bir karar aldı. Sivasspor'la ilgili kararını aldı. Trabzonspor'la ilgili kararı niye almıyor? Sivasspor maçı o tarihte oynadı da Trabzonspor bir hafta sonra mı oynadı! Aynı raporlar, aynı televizyon görüntüleri, aynı bilgiler. Ne bekliyorlar ki! Ha o zaman pazarlık yapılıyor arkadaş! Ne pazarlığı; çünkü federasyon diken üstünde duruyor, federasyonun diken üstünde durmasını sağlayan güçlerden bir tanesi Trabzonspor. Trabzonspor Başkanı, Recep Tayyip Erdoğan ile bütün yakınlığına rağmen Haluk Ulusoy'un arkasında yer aldı bugüne kadar. Şimdi diyor ki, 'Bu desteği çekerim ha!' Çekerse Haluk Ulusoy gider.

MEYDAN OKUYOR
Haluk Ulusoy da bu yüzden kararı alamıyor bir türlü. Alamıyor, alamadıkça da daha kötü aleyhine gidiyor her şey. Şimdi açıkça meydan okuyor Trabzon. 'Benim aleyhimde karar çıkarsa desteğimi çekerim ha!' diyor. Hadi bakalım şimdi Haluk Ulusoy'u, Trabzon'un aleyhine karar çıkarsın da göreyim.
Doğal olarak Trabzonspor'un aleyhine olmasa bile artık Haluk Ulusoy damgayı yemiştir. 'Trabzon'un şantajına boyun eğdi, korkudan kararı alamadı' denilecek. Sivas'la ilgili karar alma o zaman. Onu da beklet. Olayların mağduru 6 tane futbolcuyu ceza heyetine sevk ederken, olayları başlatan Ayman sevk edilmiyor! Böyle bir şey olabilir mi? Efendim 'Hakem ona sarı kart çıkardı da onun için...' Yok ya!.. Ben tribünün önüne geleyim, federasyon başkanına ana avrat söveyim. 'Hakem bana sarı kart çıkardı' diye tamam ceza görüldü. Böyle bir mantık olabilir mi? Bütün bu olayları başlatan adam oynuyor, Sivasspor oynayamıyor. Karakuş fıkraları vardır. Böyle şaşkın kararları hicveden. Karakuş da yok böyle bir karar. Türkiye Futbol Federasyonu'nun ayıbıdır, utancıdır. Sivas'ı açıklıyorsun, cezaya sevk ediyorsun, cezalarını veriyorsun, Trabzon için hâlâ bir şey yok. Ben böyle şey hayatta görmedim. Haluk Ulusoy kendisini görevden almak isteyen siyasal iktidarın haklı olduğunu kanıtlamak için elinden geleni yapıyor. Ben Haluk Ulusoy'un en şiddetli eleştiricilerinden birisiydim. Bu yüzden saldırıya uğradım. Ama siyasal iktidar müdahale ettiği zaman spora, ben Haluk Ulusoy'un arkasında yer aldım. O başka; ilke var arkadaş. Siyaset spora karışmayacak. Spor kendi sorunlarını kendi içinde çözecek. Ama şimdi Recep Tayyip Erdoğan gelip bana "Hıncal efendi, bu Haluk Ulusoy'u mu savunuyorsun!" dese ne derim ben!.. Röportaj: Bülent CAN



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 En iyisi G.Saray   / 15-08-2007
 Fener karanlık   / 14-08-2007
 Korkusu yok   / 08-08-2007
 Amacı başka   / 07-08-2007
 Güvenen alır   / 01-08-2007
 Alex'i katlar   / 31-07-2007
 RTÜK niye var?   / 25-07-2007
 Eksikleri çok   / 24-07-2007
 Büyük skandal   / 18-07-2007
 Uslu duramaz   / 17-07-2007


 
Büyük cesaret
Böylesini hiç görmedim
Hasan Şaş ve Arda'yı bitirecek
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Carlos kızdı
Zico' ya tepki gösteren...
Lincoln' den güzel haber
Sol ayak arka adalesindeki...
Paşalar da savaşırlar
Sambacı yıldız, "Bana ' Rico...
Tolga şimdi çok mutlu
Trabzonspor' da file bekçisi...