Teklif bekleniyor Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, teknik direktör Feldkamp'ın gönderilmesini istediği oyuncular için teklif beklediklerini söyledi. Bileti kesilen oyunculara gerekli kolaylıkların sağlanacağını vurgulayan Sezgin, "G.Saray'a yaptıkları hizmetler için kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Servet'ten garanti
Aslan'ın yeni transferi Servet, bu sezon en az gol yiyen takım olacaklarını iddia etti. Savunmadaki diğer arkadaşlarıyla çabuk uyum sağladığını dile getiren tecrübeli futbolcu, "Kalecilerimiz için iyi bir sezon olacağını söyleyebilirim. Çünkü onlara fazla iş bırakmayacağız" şeklinde konuştu.
Paskalakis İstanbul'da Galatasaray, daha önce denenip beğenilen Yunan kaleci Alex Paskalakis'i bir kez daha İstanbul'a getirdi. Yunan 3. Ligi ekiplerinden İliulupolis'te forma giyen 17 yaşındaki Paskalakis, teknik direktör Feldkamp'ın beğenisine sunulacak ve Alman hocanın onay vermesi halinde transfer edilecek.