"Ronaldo, Fenerbahçe'nin büyüklüğünden çok etkilendi ama Milan'da oldukça mutlu. Kaptanlık eskilerin hakkı"
***
Ona Fener'i anlattım
"Ronaldo, Fenerbahçe'nin büyüklüğünden etkilendi, gelmesi beni çok mutlu eder ama kulübü Milan'da oldukça mutlu. Takım kaptanlığı eskilerin hakkı".
MİLAN'DA ÇOK MUTLU Fenerbahçe'nin müthiş transferi Roberto Carlos, Ronaldo'nun kendisini telefonla aradığını ve Fenerbahçe hakkında bilgi aldığını söyledi. Yıldız oyuncu, "Ronaldo, Milan'da mutlu ve orada kalmak istiyor. Buraya gelmesine çok sevinirdim. Ancak sadece bana başarı dilemek için aradı. Tabii ki transferde her an her şey olabilir"
ifadelerini kullandı.
RONALDO USTADIR Ronaldo'nun büyük bir oyuncu olduğunu ifade eden Roberto Carlos şöyle devam etti: "Fenerbahçe'nin çok büyük bir kulüp olduğunu ve taraftarının inanılmaz derecedeki coşkusunu ona anlattım. O da büyük heyecan duydu. Keşke birlikte oynama şansımız olsaydı. Ronaldo gördüğüm en usta forvetlerden birisidir."
KAPTANLIK ONUR VERİR Roberto Carlos, takım kaptanlığı görevini gururla yapacağını belirterek, "Ancak şu an takımda bulunan eski oyuncuların bu görevi yapması daha doğru olur. Ben zaten sahada kaptan gibi olacağım. Yabancı oyuncu sınırlamasına karşıyım fakat gelen oyuncuların kaliteli olması da ülke futbolu için şarttır" açıklamasını yaptı.