Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Farkında mısınız?

Gazeteniz Fotomaç'ın, bu yılki çarpıcı transferleri herkesten önce okurlarının bilgisine sunduğunun farkındasınızdır sanırım. Fenerbahçeli yöneticilerin bile "Vazgeçtik!" demesine rağmen Roberto Carlos ismini ısrarla sayfalarımıza taşıdık ve bir süre sonra "İnsanları kandırıyorlar" suçlamasına muhatap olduk. Arkasından bu transfer gerçekleşince de "Biz demiştik!" cümleleriyle ortaya çıkmaları gülünç değil mi! Bu haberlerin niçin ilk önce bizim gazetemizde yer aldığının tek bir cevabı var: Güven! Serkan Balcı ile ilgili olarak gazetemizde çıkan "Serkan Balcı Trabzonspor'da!" haberine, Trabzonspor yönetimi dahil, herkesten yalanlama geldi.
Biz duyumlarımızı sağlam kaynaklardan aldığımız için ısrarla bu haberin doğruluğunu savunduk. Neticede, "Serkan Balcı Trabzonsporlu", "Fotomaç doğru yazdı" oldu. Gelelim Fotomaç'ın Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşürdüğü ve "Yılın transfer haberi"ne imza attığı Rüştü Reçber haberine! Hatırlayalım, o günkü gazetelerin haberlerini: "Rüştü Fenerbahçe ile nikâh tazeledi", "Sarı-lacivertlilerin yeni kaptanı Rüştü." Biz ne yazmışız, "Rüştü Beşiktaş'ta!" Fark çok açık. Ertesi gün bütün gazeteler, ajanslar ve internet portalları haberin duyulmasıyla Fotomaç'ın inanılmaz istihbarat gücünü konuşmuş; habere dudak bükmüşlerdi. Haber doğruydu, tek yazan, gazeteniz Fotomaç'tı. Bu kadar mı, hayır! Aradan birkaç gün geçti. Gazetelerde Beşiktaş ile ilgili "Makelele haberleri" yoğunlukta, transferi ise bitti bitecek, deniyordu. Bir haber ile tüm dikkatler yine gazeteniz Fotomaç'a çevrildi: Cisse Beşiktaş'ta! Artık transferleri yazmıyor, gündemi belirliyoruz. "Transfer Fotomaç'tan izlenir" cümlesi, içi dolu bir cümle ve bu yıl Fotomaç okurlarına haz veren bir cümle oldu. Bu yılın son transfer bombası yine gazeteniz Fotomaç tarafından duyuruldu: İlhan Parlak, Fenerbahçe'de! Bütün dikkatler Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'la ilgili olarak Kayserispor camiasına yönelmişken gazeteniz Fotomaç, İlhan'ın Fenerbahçe ile beş yıllık anlaşma yaptığını duyuruyordu. Bu yazdıklarımla ilgili katkı sağlayan yüzlerce Fotomaç neferi içinde küçük bir nokta olsam da burada gazetemle ilgili gurur cümleleri kurmak istedim. Sadece farkında olmanızı istiyorum. Fotomaç'ta yazdığım için değil, doğruları Fotomaç'tan okuduğum için gurur duyuyorum.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Fehmi Özgüler   / 05-07-2007
 Futbol ekonomisi   / 28-06-2007
 Ateş hattı   / 21-06-2007
 2. Lig yabancı peşinde   / 14-06-2007
 BBO (Bunları bilmeseniz de olur)   / 14-06-2007
 Git Tuncay!   / 07-06-2007
 Söz taraftarın   / 31-05-2007
 Hodri meydan: Puanınızı silin   / 24-05-2007
 Şampiyon hafta   / 17-05-2007
 Erdemli olarak kaç kişiyiz   / 10-05-2007


 
Farkında mısınız?
Gürsoy (Bucaspor)
Rasim Kara (Azerbaycan Teknik Direktörü)
BBO (Bunları bilmeseniz de olur)
Haftanın Sözü
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Cassano müjdesi
Real Madrid Başkanı Ramon...
Kapalı bizimdir
Taraftarlar, kombine zamlarına...
Süper kule!
Navarro' yu alamayan Beşiktaş,...
İşlem tamam
Sakarya ile tüm pürüzleri gideren...