Rüştü de 'kaptan' Beşiktaş yönetimi, tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber'i, takımdaki üç kaptandan biri yapma kararı aldı. İbrahim Üzülmez'in takım kaptanlığına devam edeceği belirtilirken, Rüştü Reçber'in ise yeni sezonda ikinci ya da üçüncü kaptan olarak sahaya çıkabileceği ifade edildi.
Neşesi kaçtı Çocuğu olduğu için
Avusturya kampına gecikmeli katılan Koray Avcı, dünkü idmanın ardından sakatlık geçirdi. Gündüz yapılan çalışma boyunca neşeli görüntüler sergileyen Koray'ın idman bitiminde sol arka adalesinin çekmesi, keyfini kaçırdı.
Gençlere teklif var Malatyaspor, Beşiktaş'ın iki genç yıldızına transfer teklifinde bulundu. Sarı-kırmızılılar, Beşiktaşlı yöneticiler ile görüşerek Mehmet Sedef ya da İbrahim Kaş'tan birini almak istediklerini söylediler. Malatyalı yöneticiler, görüşmelerin olumlu yönde ilerlediğini ifade ettiler.
Gülesin anılıyor Beşiktaş'ın efsane futbolcularından Şükrü Gülesin, ölümünün 30. yıldönümünde kabri başında anılacak. 10 yıl boyunca Beşiktaş formasını giyen Gülesin için bugün Emirgan Mezarlığı'ndaki kabri başında yapılacak anma törenine bazı yöneticilerin de katılması bekleniyor.
Komik sambacı Siyah-beyazlı ekibe 3.5 milyon euro bonservis karşılığında gelen ancak bekleneni veremeyen Ailton'un, ülke basınına yaptığı "En büyük hatam Beşiktaş'a gitmekti" sözlerine siyah-beyazlılardan tepki geldi. Yöneticiler, "İşe yaramadığını kabul etmiyor, komik oluyor" diye konuştular.
Golcü Yıldırım! Beşiktaş'ta geleneksel hale gelen teknik heyetmedya maçında başkan Demirören şov yaptı. 12-11 teknik heyetin üstünlüğü ile biten karşılaşmada Demirören 2 gol attı, 3 de asist yaptı. Menajer Ali Gültiken ile Ertuğrul Sağlam da maç boyunca şık hareketleriyle dikkat çektiler.