211 CSKA MOS.-ZENİT 2.5 ALTI 1.55 Zenit, son 5 haftadır ya mağlup duruma düştüğü karşılaşmayı çeviriyor, ya da rakibinin çok gol kaçırdığı maçları ilginç şekilde 75'ten sonra attığı tek golle kazanıyor. CSKA ise son 3 karşılaşmada berabere kalarak liderlikten indi. İki takım da az gollü maçlar oynuyor. Bu maçta da 2.5 altı seçilebilir.
213
HELSİNKİ-TAMPERE UTD. 0 3.00 Geçen senenin Finlandiya şampiyonu Tampere United, geçtiğimiz pazar günü liderliği tekrar ele geçirdi. Ancak bu sezon oynadığı üç deplasmanın ikisinde puanlar kaybetti. Helsinki ise seyircisi önünde oynadığı iki maçı da kazanamadı. Direkt beraberlik denebilecek karşılaşmalardan biri.
214 JARO-HONKA 0 3.00 Birbirleri ile aynı istatistiklere sahip iki takımın karşılaşması her sonuca açık. Üç sonucu da ikişer kez almış bu iki takımın attığı-yediği goller de birbirlerine çok yakın. Ev sahibi Jaro, bu sene henüz seyircisi önünde kazanamadı. Honka'nın ise deplasmanlarda galibiyeti yok. Bu maça da "0" oynanır.
215 OULU-TURKU 2.5 ALTI 1.65 Oulu, beni iki haftadır yatırıyor. O yüzden bu maçta sonuç tahmini yapmaktan kaçınacağım. Oulu'nun bu sezon Finlandiya Kupası'da dahil olmak üzere son 10 maçının 7'si alt bitti. Turku ise ligin en az gol yiyen iki takımından biri ve oynadığı 5 lig maçının 4'ü 2.5 altı bitti. 2.5 altı benim tercihim.
221 MİLAN-LİVERPOOL 2.5 ÜSTÜ 2.10 Son 10 Şampiyonlar Ligi Finali'nin 7'si 2.5 üstü bitti. Dolayısı ile 2.10'luk oranı ile üst bahsi denebilir. 10 mücadelenin 3'ü berabere bitti. Bu maçlardan birinin 2005 finali olduğunu düşünürsek maçın da berabere bitme olasılığı istatistiki olarak düşüyor. Ben Liverpool'un kazanacağını düşünüyorum.
Efe UYSAL