Türk olmak için başvuru yapan ve bonservisi bedelsiz olan Hasagiç'e bordo-mavili takım yıllık 800 bin dolar ödeyecek.
Trabzonspor'un, Samsunsporlu Adnan Güngör'den sonra kaleci Kenan Hasagiç'e de ön protokol yaptırdığı öğrenildi. Gaziantep'in sözleşmesini yenilemediği Hasagiç'in serbest kalması nedeniyle bordo-mavililer, Boşnak kaleciye bonservis ücreti ödemeyecek. Hasagiç'in, Trabzonspor'a yıllık 800 bin dolar karşılığında
"Evet" dediği öğrenildi.
FENER'İ YOKLADI Türk statüsüne geçince daha kolay transfer yapabileceğini düşünen Hasagiç'i, menajeri Elvir Boliç önce F.Bahçe'ye önerdi. Sarı-lacivertli cepheden olumlu haber alamayan Boliç'in daha sonra Hasagiç'i Trabzon'a yönlendirdiği belirtildi. Hasagiç'in bordo-mavili yöneticilerle el sıkışıp, ön protokolü imzaladığı söyleniyor.
KOLAY TRANSFER Trabzonspor'un devre arasından bu yana ısrarla transfer etmek istediği Sakaryasporlu kaleci Martinez'den yabancı kontenjanının doluluğu yüzünden vazgeçtiği söyleniyor. Jun, Djokaj, Musampa ve Jefferson'ı gönderemeyen bordomavililer, Türk olmak için başvuran Hasagiç'in işlemlerini hızlandırmak için devreye girilecek.
YILMAZ ŞENOL