Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
İşte gelecek

Milli takım 14-15 kişiden seçiliyor yakınması bitecek. Alttan iyi isimler geliyor. Dünya Şampiyonası'nda hedefimiz 5-8.'lik.


Türk bayan voleybolunda önemli bir yeri olan Gökhan Edman (42) ile Yıldız Kız Milli Takımı, Çek Cumhuriyeti'ndeki zorlu Avrupa Şampiyonası sınavından sonra, şimdi de ağustos ayında Meksika'da yapılacak Dünya Şampiyonası heyecanını yaşıyor. Mete Döğüşçü-Alev Anakök ile Çek Cumhuriyeti, Adnan Kıstak-Hüseyin Doğanyüz ile de Portekiz'e dünya şampiyonalarına
giden yıldız millilerimiz, başarılı antrenör Edman ile çıtayı yüksekte tutmayı başardı.

Yabancı paracı
Antrenör Gökhan Edman'ın kariyeri zengin. 1980 yılında voleybola giren, Cengiz Göllü ve Aritun Hançer'in desteğiyle pişen Edman'ın kariyerinde Eczacıbaşı'nın Şampiyonlar Ligi üçüncülügü ve Avrupa Kupa Galipleri Kupası, Yıldız Kız Milli Takımı'nın Balkan şampiyonluğu ve ilk özel voleybol okulu ES Kulübü'nün kuruculuğu var. Çek Cumhuriyeti'nde yapılan Avrupa Şampiyonası'nda 6. olarak Meksika hakkını kazanan milli takımın antrenörü Gökhan Edman "İlk 4 için gittik, Belçika sürpriz çıktı" diyor. Peru ile Çin'in favori gösterildiği Dünya Şampiyonası'nda 5-8 arası için fileye yükseleceklerini belirten Gökhan Edman, Avrupa Şampiyonası'nda eksikliğini gördükleri Naz'ın Meksika'da oynayacağını söyledi. Edman, Türkiye'nin önündeki ülkelerin başarısını, profesyonelliğe bağlıyor. Yabancı antrenörlerin yalnız parayı düşündüğünü belirten Edman "Dünyada yıldız veya genç milli takımlar liglere katılıyor. Oyuncularımızın fizik güçleri eksik değil. Dünya Şampiyonası'na kadar Karadeniz Oyunları, Balkan Şampiyonası ve Avrupa Gençlik Olimpiyatları'na katılacağız" diyor.

Yarın aydınlık
"Bayan Voleybolu sıkıntılı. Milli takım 14-15 kişiden seçiliyor" yakınmasının sona ereceğini söyleyen Edman gelecekten umutlu. Cengiz Göllü, Adnan Kıstak, Mehmet Bedestenlioğlu ve Reşat Yazıcıoğulları'nın bayan voleyboluna büyük katkı sağladığına işaret eden Edman, tabandan çok iyi isimlerin yukarıyı zorlayacağını iddia ediyor. Sözün özü, A Milli Takım için de adı geçen Gökhan Edman, 30 yıla yakın mesaisinin sonuçlarının sevindirici olduğunu görüyor. Ve geleceğe umutla bakıyor.

CENGİZ TOKGÖZ


Bu kez Jose
Fener finalde
İskenderun
Avantaj Kartal'da
Yunan'a Atina yasak
Çamaşırcı Mourinho!
Tampere United
Son dakika
İddaa sonuçları
 
100. yılda ARKAS' ı geldi
Voleybolda ARKAS, bu yıl da şampiyon oldu. Arkas kulübü, dev...
Büyük gün geldi çattı
İlk maçta Zico' nun yedek...
Tur primi 15' er bin dolar
Kupaya 24 yıldır hasret kalan...
Cimbom' a koşuyor
Yıllık 2 milyon ve maç başına 10...
Ribery darbesi
Galatasaray' ın 10 milyon dolar...
İşi bitirelim
Kupada finali hedefleyen Beşiktaş,...
Ribery kararı etkiler
Cas' ın Türk üyesi Kısmet...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu