Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Olacağı buydu

Şampiyon adayı bir takımın Sakarya'da 90 dakika boyunca ne yapmak istediğini bir türlü anlayamadık. Beşiktaş, attığı golden sonra maçı kazandığını zannedip, dinlenmeye çekildi. Hele de rakip 10 kişi kalınca, adeta uykuya yattı. Haftalardır, arkasına bir rüzgâr alarak kazanmayı alışkanlık haline getiren Beşiktaş, bu derin uykunun bedelini belki de yarıştan koparak ödeyecek. Rakip, 10 kişi kalıncaya kadar Burak'ın kaçırdığı iki net gol pozisyonu var. Bunları Burak'tan başka, sahadaki hiçbir futbolcu dışarı atmazdı. Burak belli ki Beşiktaş'ın oyuncusu olamayacak. Hep söylüyorum ya "Beşiktaş'ın bir rakibi de Tigana" diye... Böylesine zayıf bir rakip önünde bile maça yine tek forvetle başladı. Sonra hatasını anlamış olacak ki Nobre'nin yanına bir Delgado ve Burak'ı göndererek garip bir çift forvet denemesi yaptı.

Bobo uyandıramadı
Doğrudan iki forvetle oynamayı aklından bile geçirmeyen Tigana'nın balonunun patlayacağını haftalardır yazıyordum. Sadece benim değil tribündeki her seyircinin gördüğü bu inanılmaz futbol falsosunu birtek kendisi göremedi. Ağlamasına, sızlanmasına hiç gerek yok. Beşiktaş, en kolay deplasmanda, en kötü futbolu oynadı. Rakibe tek pozisyon verdi o da gol oldu. Beşiktaş uykudan uyandığı zaman atı alan Üsküdar'ı çoktan geçmişti. Son dakikadaki bindirmeler intihar saldırılmarını andırıyordu. Delgado ve Nobre, Beşiktaş'ın yediği golden önce kaçırdıkları golleri herhalde kolay kolay unutmayacaklar. Kleberson aylar sonra ilk kez sahaya çıktı. Suya sabuna dokunmadan, vasat oynadı. Zaten bundan fazlasını da beceremez. İkinci yarıda oyuna giren Bobo'nun çabası, uyuyan arkadaşlarını harekete geçirmeye yetmedi. Beşiktaş burada kaybettiğini çok arar.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Tigana'ya bağlı   / 14-04-2007
 Bobo farkı   / 12-04-2007
 Rakibi kendisi   / 10-04-2007
 Futbol mucizesi   / 08-04-2007
 Şeffaf futbol   / 07-04-2007
 Zirveye doğru   / 03-04-2007
 Altıngol Hamit   / 29-03-2007
 Şu çılgın Türkler   / 27-03-2007
 Adamına göre!   / 22-03-2007
 Tigana ile çok zor   / 20-03-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Tuncay harikalar diyarında
Ardahanlı Tuncay, ' Tozlu Yollar'...
Cimbom' da tek başına
YEDEK kulübesine mahkum olan...
Olmak ya da olmamak
Sahasında kendisi gibi alt...
Kenan Harekatı
G.Antepli file bekçisinin yerli...