Formasına kavuşuyor Cimbom'da sol kanatın önemli isimlerinden olan Orhan Ak'ın, G.Birliği maçında 11'deki yerini alması bekleniyor. Erciyesspor maçında formasını Ferhat'a kaptıran Orhan, ikinci yarıda oyuna girmişti. Orhan "Gençlerbirliği karşısında galip gelmeliyiz" ifadesini kullandı.
Hedef belirledi Sarı-kırmızılı takımın
golcüsü Necati Ateş, hedeflerinin Şampiyonlar Ligi'ne kalmak olduğunu söyledi. Necati "Bu sezon istediğimiz oyunu bir türlü sahaya yansıtamadık. İlk yarı performansımız iyiydi ama ne olduysa 2. yarıda oldu. Hedefimiz Devler Ligi'' diye konuştu.
En iyisi Terim Marmara Üniversitesi öğrencilerinin düzenlediği panele katılan G.Saray yöneticisi Fatih Gökşen, Arda ve Sabri önemli açıklamalar yaptı. Gökşen, Adnan Polat'ın, İliç hakkındaki açıklamalarında art niyet aranmaması söyledi. Arda ise çalıştığı en iyi hocanın Fatih Terim olduğunu belirtti.
Arsenal'a gidiyor Marsilya'nın yıldızı eski G.Saraylı Franck Ribery'nin adı son zamanlarda sık sık Arsenal'la anılmaya başladı. İngiliz Daily Mirror gazetesi, Fransız futbolcunun Marsilya'nın Şampiyonlar Ligi'ne kalamaması durumunda sezon sonunda Arsenal'a gideceğini yazdı.