Vestel Manisa dün ligdeki en zor ve kritik maçını oynadı. İlk yarıda 3-2 yenildiği ve bu maçla düşüşe geçtiği Sivasspor, rakibi idi. 10 haftadır galibiyete hasretti ve her şeyden önce Giray Bulak ile Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki ilk maçıydı. Kazanamama baskısı ve stresi ise futbolcular üzerindeki en önemli ağırlıktı. Bütün bu dezavantajlara rağmen V.
Manisa dün kazanma adına her şeyi yaptı. İlk 45 dakikada kayda değer, gözle görülür netlik, kazanma adına her iki taraf da öyle ahım şahım bir pozisyon ortaya koyamadılar.
V.Manisa riske girdi Ancak ikinci yarıda kazanma adına riske giren V. Manisa oldu. Reinaldo'nun oyuna girmesinin ardından Okan Koç'un yerine Metin'in alınması ve Hakan, Uğur, Şener, Zelenka dörtlüsü ile maç kontrol altına alınınca ilerleyen dakikalarla Vestel'in golünün de gelmesi için her ortam hazırlanmıştı. Önce 78 dakikada Reinaldo'nun kafasından gelen gol ofsaytla iptal edilirken, 86. dakikada Zelenka kendine has bir vuruşla 40 metreden topu Harun'un koruduğu kalenin çatalına gömdü. V. Manisa haftalar sonra 3 puanı alarak puanını 32'ye çıkarırken, Giray Bulak'ın deyimi ile maçın 90 dakika olduğu ve öncelikle gol yenilmemesi ve sabredilmesi gerektiği gerçeği bir kez daha görüldü.
ALi FiLiZKAN