Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Yeter Burak!

Üç büyükler, başkent ekipleriyle karşılaştı bu hafta. Önce F.Bahçe, Ankaraspor'u; ardından da G.Saray, A.Gücü'nü aynı skorla 2-1 mağlup etmeyi başardı. Herkes heyecanla pazartesi akşamını beklemeye başladı. Ama bekledikleri şey olmadı ve Beşiktaş da G.Birliği'ni kendi evinde devirerek sonuna kadar yarıştan kopmayacağını gösterdi. İbrahim Üzülmez ve Bobo gibi ilk 11'in değişmez isimlerinden yoksun olan siyah-beyazlılar, uzun bir aradan sonra ilk kez tek forvetle sahaya çıktı. Gökhan Güleç'e hâlâ güvenmeyen Tigana, Nobre'yi ileride tek başına bırakırken; onu destekleme görevini de Ricardinho, Delgado ve Burak üçlüsüne verdi. Kartal'ın ilk golünde de bu üçlüden ikisinin parmağı vardı. Delgado ortaladı, Burak çıkardı, Nobre ağları havalandırdı. Sakat sakat sahaya sürülen Mustafa Doğan'ın, sahayı sedyeyle terk etmesi, Tigana'nın canını fenal halde sıkmıştı ki; Fransız hocanın imdadına eski bir Beşiktaşlı olan Adem Dursun yetişti.

Her şey puan değildir
Tecrübeli oyuncunun kendi kalesine attığı gol hem futbolculara, hem teknik kadroya, hem taraftarlara, hem de başkana derin bir "ohh" çektirdi. Bakkal'ın talebeleri kale önüne kadar geliyor, son vuruşları ise bir türlü düzgün yapamıyorlardı. Bu da başkent ekibinin sahadan puansız ayrılmasına neden oldu.. Beşiktaş, Ankara'da gerçekten de altın değerinde üç puanı hanesine yazdırdı. Ancak futbolda herşeyin puan olmadığını birilerine de ayrıca hatırlatmak gerekiyor galiba. Mesala Burak... Gol kaçar, buna lafımız yok. Ama sen tekme atıyorsun, kart görüyorsun, dayılanıyorsun, kendi takım arkadaşına bağırıyorsun, hatta utanmadan küfür ediyorsun. Sevgili Burak, İbrahim Akın'ın neden sizinle birlikte olmadığını unuttun galiba? Bu formayı giymek zor, çıkarmak kolay; geri almak ise neredeyse imkânsızdır!



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Totemciler   / 24-03-2007
 Sözleşmeyin!   / 19-03-2007
 Ya atamasaydı?   / 12-03-2007
 Kırmızı kart!   / 05-03-2007
 Paşalar gibi   / 04-03-2007
 Kim gitsin?   / 01-03-2007
 Kaybedemezler   / 26-02-2007
 Pire ve yorgan   / 19-02-2007
 Kon'yaramadı'   / 17-02-2007
 Kan, el, ıska...   / 11-02-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Yıldıray Fener' de
Hoeness, DSF TV' deki canlı...
Arda: Kötü günümde...
Arda, Futbol Federasyonu' nun...
Çifte zafer
Nobre ve Adem' in (k.k.)...
Altın vuruş
Ligde üst üste 2 yenilgi alan...