Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
2.-3. Lig günlüğü


Malatya çekiniyor
Deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Malatyaspor, bu karşılaşmadan üç puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Teknik direktör İsmail Kartal, deplasmanlarda zor kazandıklarını, ancak kayba tahammülleri olmadığını belirtti ve ekledi: "Üç puanın hesaplarını yapıyoruz."

Diyadin'den
uyarı
Lider OFTAŞ'ın hocası Metin Diyadin, Uşakspor maçı için futbolcuları uyardı. Son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla liderliklerini zora soktuklarını anımsatan Diyadin, "Uşakspor'un durumu sizi aldatmasın" dedi.

Demir parlayacak
Yükselme Grubu'nda Tarsus İdmanyurdu'nu konuk edecek olan Adana Demirspor'da alarm verildi. Teknik direktör Durmuş Ali Çolak, "Komşumuz ile zorlu bir karşılaşma yapılacak. Ancak puan kaybına tahammül yok. Yerimizi koruyalım. Tarsus'un iyi silahları var. Bunları durdurup üç puanı alalım" ifadesini kullandı.

Bolu 9'a endeksli
Boluspor Teknik Direktörü Ali Güneş, ''Şampiyonluğu garantilemek için 9 puan gerek'' dedi. Güneş, ''Bunun devam etmesi için çalışıyoruz. Kartalspor maçıyla 3'lük seriyi başlatıp, işi erken bitireceğiz" diye konuştu.

Para dopingi yapıldı
Karabükspor'un basın sözcüsü Ahmet Gölbek, Zeytinburnuspor maçı öncesi futbolcuların birikmiş primlerinin ödendiğini belirterek şöyle konuştu: "Ligdeki iddiamızı devam ettirebilmemiz açısından bu maçın önemi çok fazla. Sporcularımızın da morali yerinde. Biriken primleri ödedik. Bu hızla fırtına gibi esip üç puanı alacağız."

Yönetim de gitti
Kırşehirspor'da başkan Remzi Çakır'ın, istifasından sonra, yönetim kurulu üyeleri de bıraktı. Nadir Yağmur, Gürsüz Ergül, Ali Demir, Mehmet Şahin, Tuncer Atlaş, Ali Cengiz ve İzzet Doğan, istifalarını verdiklerini açıkladı.

DİSKİ affetmedi
ÜÇÜNCÜ Lig 1. Grup'ta dün 2 karşılaşma yapıldı. Lider DİSKİ, deplasmanda Hatay'ı 1-0 yenerek zirvedeki yerini korudu. Diğer karşılaşmada ise Batman Petrolspor, deplasmanda Şırnakspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Efe siftah yapacak
Aydınspor, Sidespor ile deplasmanda yapacağı maça final gözü ile bakıyor. Teknik direktör Gürses Kılıç, bu sezon deplasmanda 3 puanla tanışmadıklarını belirterek, "Side'nin durumu da kritik. Son kozlarını oynuyorlar. Biz de deplasmandaki ilk üç puanı almak istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Siirt'te olay çıktı
Kendi sahasında Adıyamanspor'a 2-1 mağlup olan Siirtspor'un taraftarları ile polis arasında arbede yaşandı. Maçın bitiş düdüğüyle orta hakem Hasan Küpeli'ye yabancı madde yağdıran taraftarlar daha sonra polisle çatıştı. Çatışmada bir polis yaralanırken, olaylara karışan iki taraftarın gözaltına alındığı açıklandı.




Kapıyı araladı
Yozgat koptu!
Erzincan kaptı
GASKi tam
Kırşehir-Tokat: 0-0
Cizre-Hatay: 0-0
Siirt-Adıyaman: 1-2
K.Maraş-Ş.Urfa Bld: 5-3
 
Takviye şart
Kezman: Birkaç transferle Avrupa'...
F.Bahçe' nin fark hesabı
F.Bahçe' nin' nin hocası...
G.Saray yolunda
Brezilya' da gelecek sezon için...
Gelecek yıl farklı olacak
Başkan yardımcısı Adnan...
Paşa Komşu' ya
Girişimler Yapıldı...
4 koldan harekat
Beşiktaş' ta 4 koldan hazırlanan...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu