Toraman: Oynarım Sakatlığı nedeniyle Milli Takım'dan ayrılmak zorunda kalan İbrahim Toraman, G.Birliği maçında oynabilecek durumda olduğunu söyledi. Toraman, taraftarsız oynamanın keyifsiz olduğunu belirterek, "Ceza veren kurumlar daha adil olmalılar" diye konuştu.
Özdilek gözleniyor Beşiktaş altyapısı, Şifo Mehmet'in futbol
okullarını yakından izliyor. Koordinatör Ufuk Pak, "Hepsini izliyoruz, eğer anlaşma sağlarsak beğendiğimiz futbolcuları Beşiktaş'a kazandıracağız" dedi. Beşiktaş'ın, Selim Gödebil ve Ümit Karaal'a talip olduğu öğrenildi.
TDK'dan ödül geldi Türk Dil Kurumu, Beşiktaş kulübünün lisanslı ürünlerinin satıldığı mağazaların isminin değiştirilmesi nedeniyle siyah-beyazlı kulübü ödüle layık gördü. Beşiktaş kulübü bir süre önce, ismi "BJK Store" olan mağazaların adını "Kartal Yuvası" olarak değiştirmişti.
Transfer harekâtı Beşiktaş'ın yeni sezon transfer çalışmaları için bir süredir Arjantin'de bulunan Ali Gültiken döndü. Gültiken, "Arjantin federasyonunda görevli Nurhayat Nakis bize çok yardımcı oldu. 12 takım seyrettim. Raporumuzu hocamıza sunduk. Birlikte karar vereceğiz" dedi.
3 puanla döneriz Beşiktaş'ın tecrübeli ismi Koray Avcı, Ankara deplasmanından galibiyetle döneceklerini söyledi. Kalan 9 haftada içerde ve dışarda puan kaybı yaşamamaları gerektiğini söyleyen Koray, "Deplasmandaki maçları kazanalım yeter, zaten İnönü'de kaybetmiyoruz" diye konuştu.