Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Kapısına kilit vurulur
Bitmiş bir adam, bitmiş bir teknik adam ile zaten bitmiş G.Saray'ın başına gelirse, kulübün kapısına kilit vurulur Polat, Canaydın sayesinde lisecilerin oyunu alacağını düşünüyor. Bu nedenle Canaydın'ın dümen suyunda


Başkan yardımcısı Polat, 'gönlünün yerli bir hocadan yana' olduğunu söyledi. Galatasaray, yerli hocaya dönüş yapmalı mı?
Adnan Polat'ı konuşmak istemiyorum. Adnan Polat bitmiş, tükenmiş bir adam. Adnan Polat, Galatasaray'da kendisini yok etti, bitirdi. Özhan Canaydın'ın kuyruğuna takılan, yani söylenenlere de inanıyorum artık; Özhan Canaydın, "Benden sonra sen başkan olacaksın" demiş, onu da inandırmış, lisecilerin oyunu alacağını düşünüyor. Adnan Polat, Galatasaray başkanlığı uğruna Özhan Canaydın'ın dümen suyuna girmiş. Ergun Gürsoy'un başına gelenlerden zerre kadar ders almamış. Bu arada Ergun'a büyük geçmişler olsun. Ciddi bir ameliyat geçirdi.
Allah uzun ömürler versin. Galatasaray'a çok lazım bir insan. Şu anda Galatasaray ile ilgili en doğru eleştirileri Hürriyet'te o yapıyor. Büyük geçmişler olsun. Fakat Polat benim için büyük bir hayal kırıklığı. Adnan Polat'ın Galatasaray'ın geleceğinde yeri yok.

_Soruyu şöyle sorsam: Galatasaray için Yanal'ın ismi geçiyor.
Adnan Polat'ı konuşmak istemiyorum.

_Yerli hoca mı daha iyi olur, yabancı hoca mı?
Adnan Polat'ı konuşmak istemiyorum. Polat bitmiş. Onun konuştuğu isim de bitmiş. Bitmiş bir adam, bitmiş bir hoca ile zaten bitmiş Galatasaray'ın başına gelirse, Galatasaray'ın kapısına kilit de vurulur. Ha yerli, yabancı hoca konusuna gelince, ben her zaman söylüyorum hocanın yerlisi, yabancısı olmaz. İyisi, kötüsü olur. Galatasaray son dönemlerde, bende isim bırakan 3'ü yabancı 5 büyük hoca ile çalıştı: İviç, Derwall, Feldkamp, Fatih Terim ve Mustafa Denizli. Yabancı hocalar, Galatasaray'daki gelişmelerin temelini attılar, yerli hocalar bu temelin üzerine harika binalar inşa ettiler. Ve Galatasaray başarılarını sınır ötesine taşıdı. Denizli zamanında Galatasaray, Şampiyonlar Şampiyonası'nda yarı final oynadı. İlk 4'e girdi. Türk spor tarihinde tektir; hâlâ tekrarlanamadı. Fatih Terim zamanında UEFA Kupası'nı, Süper Kupa'yı aldılar. Bu da Türk futbol tarihinde tektir. Önemli olan iyi hoca... Bugünkü Galatasaray; Özhan ve Gerets ile bitmiş Galatasaray'dan söz etmiyorum, Avrupa'daki Galatasaray'ın temelinde bu 5 hoca vardır. İviç, Derwall, Feldkamp, Terim, Denizli.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Parçalanırdı   / 27-03-2007
 Çakır hatalı   / 21-03-2007
 Ayrım kalkmalı   / 20-03-2007
 İkisi de gider   / 14-03-2007
 İpin ucu kaçtı   / 13-03-2007
 Antrenör yok   / 07-03-2007
 Toprak serpilmiş   / 06-03-2007
 Rahat yönetir   / 28-02-2007
 Zico sonuncu   / 27-02-2007
 İnsan mı önemli   / 20-02-2007


 
Savunması kötü
Kapısına kilit vurulur
Canaydın aday olsun yine kazanır
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Alex' ten iyisi yok
"Brezilya' da Ricardinho ile...
Aslanların 100 gülecek
Zirve yarışında geriye düşen...
Dört dörtlük
Beşiktaş; Danimarkalı Jensen ve...
Akın' a kanca
Yönetim, ara transferde Tigana'...