Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Gulliver heyecanı

Çok takım gezmesi ve uzun boyu nedeniyle ülkesi Norveç'te 'Gulliver' lakabı takılan John Carew, Alex'in menajeri Juan Figer'e "F.Bahçe'ye gelirim" dedi. Ara transfer döneminde Lyon'un Milan Baros'a karşılık Aston Villa'ya takasla verdiği Norveçli golcünün maliyeti yaklaşık 6 milyon euro. Kanarya, Carew'i Deivid'in yerine düşünüyor.


CAREW SES GETİRDİ
Carew'in adı bile F.Bahçeli taraftarları heyecanlandırdı. Bu sezon taraftarların beklediği büyük transferleri yapamayan Fenerbahçe yönetimi, 1.95 boyundaki Carew'i renklerine katarak 100. yıl kutlamalarını tam bir şölene dönüştürmeyi hedefliyor. 2004-2005 sezonunda Beşiktaş forması altında çıktığı 24 maçta 13 gol atan ve siyah- beyazlı taraftarların gönlünde taht kuran Carew'in şimdi de yolu Fenerbahçe ile kesişmek üzere. Fenerbahçe yönetiminin, bu transferi bitirmesi için Alex'in menajeri Juan Figer'i görevlendirdiği ortaya çıktı.

ASTON VİLLA'DA MUTSUZ MENAJER
Juan Figer, Norveçli santrfor ile bir görüşme yaparak, sarı-lacivertli kulübün teklifini iletirken, Carew'in bu teklife "Aston Villa'da aradığımı bulamadım. Türkiye'de çok güzel günlerim oldu. Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu taraftarlarından biliyorum. Eğer şartlarda anlaşırsak seve seve Fenerbahçe formasını giyebilirim" dediği belirtildi. Carew'in maliyetinin yaklaşık 6 milyon euro'yu bulacağı vurgulandı. Bu arada menajer Figer, Roberto Carlos'un transferi için de Real Madrid'le görüşmelerini sürdürüyor.




UEFA Kupası'nda kuralar çekildi
F.Bahçe Bursa maçına hazır
Bobo yarın ameliyat olacak
Futbolda haftanın programı
UEFA Kupası'nda toplu sonuçlar
Kaleci attı Sevilla turladı...
AZ'den bir mucize daha
Alex'ten Sergen'e övgü
Cas Dün Toplandı
İntikam maçı olmayacak!
 
Gilberto planı
Globo Esporte gazetesi, "Zico,...
F.Bahçe' de serum günü
Geçen hafta Konyaspor maçı öncesi...
Ribery bize hak verdi
"Ribery sorulara ' Haklısın...
İlk senfoni G.Saray' ın
Sarı-kırmızılı yönetim,...
Çifte hesap
Beşiktaş' ın en golcü ismi olan...
Rico büyük şans
Vatandaşı Ricardinho' nun...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu