Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
  "Aziz Yıldırım iftira atıyor"


Fenerbahçe Kulübü'ndeki üyeliğinden ihraç edilen Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Kıran, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, ''Fenerbahçe şike yaptı dediği için Tahir Kıran'ı kulüpten ihraç ettik'' açıklamasıyla, kendisine iftirada bulunduğunu savundu.

Kıran, yazılı bir açıklama yaparak, Yıldırım'ın önceki gün bir televizyon
programındaki açıklamalarında kendisi hakkındaki ifadelerine tepki gösterdi.

Fenerbahçe'nin başarılarla dolu şanlı tarihinin, Saran ile Yıldırım arasında geçen polemiklere konu edilmiş olmasından büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Kıran, ''Aziz Yıldırım, şahsımla ilgili olarak 'Fenerbahçe şike yaptı dediği için Tahir Kıran'ı kulüpten ihraç ettik' şeklinde açıklama yapmıştır. Bu açıklama açık bir iftiradır. Fenerbahçe Kulübü Başkanı olan Sayın Yıldırım'ı bu açıklamasını ispata davet ediyorum, aksi taktirde kendisini tüm kamuoyu ve özellikle Fenerbahçe camiası nezdinde müfteri (iftiracı) ilan edeceğim'' dedi.

''FENERBAHÇE SEVGİMİ YARGILAMAK KİMSENİN HADDİ DEĞİL''

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olarak sürdürdüğü görevinin gerektirdiği tarafsızlık ilkesine zarar vermeden, üyesi olduğu Fenerbahçe Kulübü için bugüne kadar maddi ve manevi elinden gelen her türlü desteği vermeye çalıştığını, bundan sonra da vermeye devam edeceğini anlatan Kıran, ''Benim Fenerbahçe'ye olan sevgimi yargılamak hiçbir kişi ya da kurumun haddi değildir'' dedi.

Aziz Yıldırım'a yargı önünde cevap vereceğini belirten Kıran, şunları kaydetti:
''Kulübün mevcut başkanı tarafından hakkımda ileri sürülen çirkin iftiralara, kulübe zarar verdiğimi içeren ithamlara bağımsız yargı huzurunda cevap vereceğim. Fenerbahçe Kulübü Disiplin Kurulu'nun, kulüp üyeliğinden ihraç edilmeme dair hakkımda vermiş olduğu kararın yanlış ve haksız olduğuna inanıyorum. Bu adaletsiz kararın genel kurul bünyesinde düzeltilmesi için gerekli müracaatlarımı yaptım. Gerekirse yargı yoluna da başvuracağım. Bu arada, 'Bu sene Fenerbahçe'ye Süper Lig şampiyonluğu yetmez, Şampiyonlar Ligi'nden elendiğine göre UEFA Kupası'nda başarılı olmasını isterim, Fenerbahçe camiasını ancak bu mutlu eder' şeklindeki beyanlarımı değiştirerek hiç söylemediğim sözleri bana mal eden, bu konuda asılsız şahadette bulunan ve kendi yarattıkları bu gerçek dışı oluşumu, aileme, manevi şahsiyetime ve sahip olduğum değerlere saldırı malzemesi olarak kullananlar hakkında yargı önünde hesap soracağım.''

(AA)




Basın özetleri
Carlos R.Madrid'den ayrılıyor
Hido'lu Magic fark yedi
UEFA Kupası'nda toplu sonuçlar
Futbolda haftanın programı
Canaydın: Ben başarılıyım
Şampiyonlar Ligi'nde kuralar...
Robinho sürprizi
 
Makaay zora girdi
Kıymete Bindi
F.Bahçe'...
F.Bahçe' de Song sesleri
Galatasaray' da teknik direktör...
Dönüm maçı
Beşiktaş derbisinde operasyon...
Sözleşme şartsız
GERETS, yönetimin yeni...
Kartal kasa yeniliyor
Prensipte "evet" diyen...
PSV' de mutlu değil
BU sezon PSV' de...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu