244 Torino- Cagliari 2.5 Altı 1.55 Torino hafta içi teknik direktör değişikliğine gitti. Teknik direktör değiştiren takımlar genel olarak bir sonraki maçta çok daha dirençli oynuyorlar. İlk maçın da iç saha maçına denk gelmesi bir avantaj. İki takım ligin en az gol atan ekipleri. Tahminim Torino yenilmez ve 2.5 altı. 253 V. Manisa-
Beşiktaş 10 1.47 İlk maçın 4-0 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile bitmesi sebebiyle bu maçın önemi kalmadı. Beşiktaş'ın seyircisiz oynanacak bu maçtan çok Galatasaray'ı düşünmesi kadar doğal bir şey olamaz. Vestel Manisa'da ise son Erciyes maçında bariz bir düzelme vardı. Vestel yenilmez diye düşünüyorum.
254 Ultrecht- Alkmaar 2.5 Üstü 1.50 Alkmaar maçları sonuç tahminleri kadar altı üstü tahminlerinin de bolca yapıldığı karşılaşmalar haline geldi. AZ Alkmaar, Hollanda Ligi'nin en çok gol atan takımı ve 26 lig maçının 17'si üstü sonuçlandı. Ancak son 3 lig karşılaşması 2.5 altı bitti. Bu maç artık bol gollü geçecektir.
265 Stuttgart- H. Berlin 02 1.83 Stuttgart, cuma gecesi gene Hertha'yla ligde oynanan karşılaşmada üstün oynamasına rağmen 0-0 berabere kalınca önemli iki puandan oldu. Bu maç Stuttgart için zor olacak. Üstelik Hertha'nın tek hedefi kupa kaldı. Stuttgart ise ligi önemseyecektir. Bence Hertha yenilmez.
311 Genk- Anderlecht 2.5 Altı 1.80 Belçika Ligi'nde şampiyonluk yarışı içinde olan iki takım kozlarını Belçika Kupası'nda yarı finalinde paylaşacak. İki takımın arasındaki son 7 maçın da bol gollü olduğu görülüyor. Ancak bu maçın rövanşı da olacağından ilk maç kontrollü olur. Kuponumda altı seçeneğini değerlendireceğim.
Efe UYSAL