Taktik çalıştılar Galatasaray, kupa çeyrek finalinde yarın Erciyesspor ile oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarını sürdürdü. Dün sabah yapılan basına kapalı çalışma taktik ağırlıklı geçti. Teknik direktör Gerets'in oyunculara gol organizasyonları ile pres çalıştırdığı bildirildi.
Sabri: Artık kredi bitti Galatasaray'ın
en formda oyuncusu olan Sabri, artık kredilerinin tükendiğini söyledi. Milli futbolcu, "Ligde ve kupada bundan sonra tüm maçlarımızı kazanmak zorundayız. Yapacağımızın bir hatanın telafisi yok. Erciyes maçı ile galibiyet serisi başlatmalıyız" dedi.
Ferhat mı, Orhan mı? Orhan Ak'ın iyileşmesi sol bekte forma savaşını yeniden kızıştırdı. Denizli maçında Ferhat'ın başarılı bir maç çıkarması Gerets'in kafasını karıştırırken, Belçikalı hoca Orhan ile genç oyuncu arasında son kararını bugün verecek. Ergün'ün oynaması beklenmiyor.
Arda'ya yakın takip İkinci yarıda büyük düşüş yaşayan Arda'nın yönetim tarafından takibe alındığı öğrenildi. Büyük fizik düşüş gözlenen genç yıldızın, özel hayatına dikkat etmesi konusunda uyarılması bekleniyor. Gerets'in Arda'- yı her şeye rağmen yarın da onbirde oynatması bekleniyor.
Tomas'a kötü haber Song'un sakatlığı nedeniyle Erciyesspor maçında da oynamayacak olması Tomas'ın keyfini kaçırdı. Kamerunlu oyuncu ile defansta çok iyi anlaşan Hırvat yıldız, "Song'un tecrübesi ortada. Yokluğu büyük kayıp. Ama diğer arkadaşlar da onu aratmaz" diye konuştu.
Hakem tepkisi Beşiktaş'a 81-70 yenilen G.Saray Cafe Crown'un genel menajeri Recep Şen, mağlubiyette hakemlerin verdiği dengesiz kararların büyük rol oynadığını söyledi. Özellikle son 4-5 maçtır verilen kararların adil olmadığını dile getiren Şen, "Bu bizi endişelendiriyor" dedi.