Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Gel de üzülme

Olacak şey değil. Ne desek boş... İstanbul'da 3-1'den 3-3'e getirip umutlanıyorsun, Hollanda'da 2-0'la zafere çok yaklaşmışken skoru 2-2'ye getiriyorsun ve Avrupa'ya veda ediyorsun. Yani iki maçta 5 gol atıp eleniyorsan, burada yediğin 5 golün muhabesebini yapmak gerekir. Adamların attığı ikinci golü Avrupa arenasında yersen elbette bir yere gidemezsin. Böyle amatör gol yenir mi? Rakibin en uzun boylu adamını Appiah'a veriyorsun. Yahu insan bir sağına soluna bakar. Volkan çıkması gereken topa çıkmıyor. Fenerbahçe ilk 45 dakika çok akıllı ve mücadeleci bir oyun sergiledi. Tümer ve Alex'in attığı iki akıl dolu golle skoru da sağladı. Edu, Lugano, Önder, Ümit dörtlüsü hatasız oynarken, rakibe pozisyon vermedik bile. Kezman ve Tuncay'ın inanılmaz mücadelelerine Alex ve Tümer'in teknikleri eklenince skor kendiliğinden ortaya çıktı. Daha da fazla atabilirdik. 2. yarıda işler değişti. Her şeyini kaybetmiş Alkmaar takımının tüm hatlarıyla saldıracağı ortadaydı. Öyle de yaptılar. Buna karşılık biz önlemlerimizi alamadık. 'Geliyorum' diyen gol, 64. dakikada da geldi. Golden sonra oyuna dengeyi getirdik. İnanılmaz pozisyonlar bulduk ama kaçırdık. Hele Kezman'ın kafayla indirdiği topu Tuncay'ın boş kale yerine auta atması herkesi kahretti.

İyi başladı, kötü bitti
Tuncay üç kişilik koşuyor, çok mücadele ediyor ama biraz da topları kullanabilse... Alex'in, Edu'nun, Tümer'in kaçırdıklarıyla skoru sağlama alacakken turu kaybeden taraf olduk. Gerçekten yazık... Deniz kötü başladı, kötü götürdü. Zico ona nasıl sabretti, anlamak mümkün değil. Appiah da iyi değildi. Düşünebiliyor musunuz orta sahada Tümer ve Alex, Appiah'la Deniz'e göre rakipten daha çok top çaldılar. Fenerbahçe iki devre iki ayrı futbol oynadı. Yalnız bunu her maçta yapıyor. İlk devre iyi oynayan takıma ikinci yarıda bir haller oluyor. Takımın fizik kondisyonuyla ilgili bir problemi olsa gerek. Burada; Zico'nun adam değişikliklerini 75-80'lerde değil 55-60'larda düşünmesi gerçeği ortaya çıkıyor. Ne yapalım diyoruz. Futbolda her şey var. Kadıköy'de maç 3-1'den 3-3'e gelince dedim ki; "Biz bu turu geçeriz." Ama aynı şey bizim başımıza geldi. Skor 2-1'ken kaçan gollere yanmamak mümkün değil. Sonuçta mükemmel başlayan gece çok kötü bitti.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Kızıyorlar, çünkü   / 21-02-2007
 Çulcu'ya soruyorum   / 19-02-2007
 Yüzyılın ayıbı   / 17-02-2007
 Umut hâlâ var   / 15-02-2007
 Ya ben ya F.Bahçe   / 14-02-2007
 Bindiği dalı kesmek   / 13-02-2007
 Avrupa'da işimiz çok zor   / 11-02-2007
 Çaresi belli   / 07-02-2007
 Üç altın puan   / 03-02-2007
 F.Bahçe ve diğerleri   / 02-02-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Helal size çocuklar
F.Bahçe, Avrupa' nın en başarılı...
Adres belirlendi
Başbakan ile yapılan görüşmeye...
Mazeret yok
"G.Antep' te iki Konya' da üç puan...
Sinirlere hakim ol
Beşiktaş maçı öncesi kart...