Dış sahada son galibiyetini 92 gün önce Antalya'da alan sarı kırmızılılar yine gülmedi. 10. deplasmanda 20. puanını yitirdi.
G.SARAY'IN deplasman kâbusu G.Antep'te de devam etti. Bu sezon ligde dış sahada oynadığı 10 maçtan sadece ikisini kazanabilen sarı-kırmızılılar, dün 4. yenilgisini G.Antepspor'dan aldı. Dört maçı da berabere biten Cimbom'un deplasmanlarda kaybettiği puan sayısı 20'yi buldu. 18 Kasım'da ligde Antalyaspor'u Antalya'da 1-0 yenen
G.Saray, o tarihten bu yana dışarda 3 puan göremiyor.
6 MAÇTIR HASRET Cimbom bu periyotta oynadığı 6 deplasman maçında ligde F.Bahçe ve G.Antepspor, Şampiyonlar Ligi'nde Bordeaux, Türkiye Kupası'nda Kayseri Erciyes- spor'a yenilirken, ligde Kayseri- spor, Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde ise Kayseri Erciyesspor'la golsüz berabere kaldı. Galibiyete adeta hasret kaldı.