Maç sonrası şeref tribününde bir yerel gazeteci Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetime küfür edince ortalık fena karıştı.
Terbiyesiz Herif Maç sonrası şeref tribününde tatsızlık. Üzerinde basın yeleği olan bir kişi, Beşiktaş Başkanı ve yönetime küfür etti. Yöneticiler Kenan Öner ve Ertunç Soğancıoğlu olaya müdahale ederken Demirören, "Ben Beşiktaş başkanıyım. Bu terbiyesizi buraya istiyorum. Gelmeden çıkmayacağım" dedi.
Gereken
Yapılır Bunun üzerine Emniyet Müdürü "Söz veriyorum başkan, bu kişiyi bulup getireceğim ve gerekeni yapacağım" sözleri üzerine başkan stattan ayrıldı. Konyalı yöneticiler, başkandan özür dilerken Demirören kendisine el kol hareketi yapan şahısı aramak için foto muhabirlerinin odasına girdi.