Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Avrupa ile ilişkisini kesti

Cansun, "Kurduğumuz sistem devam etseydi, Galatasaray dünyanın en büyük 10 kulübünden birisi olurdu" dedi. Dünü ve bugünü değerlendirdiğiniz de böyle bir şey mümkün olabilir miydi?
Doğru söylemiş. Alp Yalman, Galatasaray'da batılılaşmanın, Avrupalılaşmanın temellerini attı. Faruk Süren, Alp Yalman'dan da geniş vizyonu ile Galatasaray'ı çok ileri noktalara taşıdı. Mehmet Cansun, Alp'in ve Faruk'un yaptıklarını gayet iyi izleyen, Alp'in de zaten "Benim veliahtım" dediği başkandı. O da kısa süre içinde bu temellerden ayrılmadı. Ancak Canaydın'ın başkanlığıyla birlikte Galatasaray sıradan bir Anadolu takımı hüviyetine döndü, Avrupa ile ilişkisini büyük oranda kesti.


 
Takım değişmez
Pili çabuk bitiyor
Avrupa ile ilişkisini kesti
Savunmaya para verilmez
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2006 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Mum getirin!
Ligde son 4 sezonun en kötü...
Çifte destek
"Gerets de insan, hata yapabilir.
8 gol atarım
"Bu yıl atacağım gollerle takıma...
Basit goller
"Erken golün ardından çok net...