Brezilya asıllı yıldızın artık bizden biri olduğunu dile getiren Milli Takım'ın hocası: Futbolun lisanı tektir. Aurelio ilk 11'de sahada olacak. Başıma geleceklere razıyım.
NE İLK NE DE SON A Milli Takımımızın teknik patronu Fatih Terim, Türk vatandaşlığına geçen F.Bahçeli Aurelio'nun ay-yıldızlı formayı giyecek olmasına yönelik eleştirilere yanıt verdi. Aurelio ve son zamanlarda en çok dikkat çeken oyunculardan biri olan G.Saraylı Arda ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Terim, "Aurelio ne ilk, ne de son olacak" dedi.
HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN F.Bahçeli yıldızın artık 70 milyon Türk'ten biri olduğunu vurgulayan Terim, "Aurelio konusunda yardımcılarımın fikrini de aldım. Lüksemburg maçında oynatacağım. Başıma ne geleceği umrumda değil" diye konuştu. Aurelio ise ayyıldızlı formayı giyeceği için mutlu olduğunu ve Türkiye'nin başarısı için her şeyi yapacağını söyledi.