Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Göze Batanlar


ALEX (F.BAHÇE): K.Erciyes karşısında 3 mükemmel gol ve 1 asist. Son yılların en farklı skoruna damgasını vurdu. Daha ne yapsın!
ERTUĞRUL SAĞLAM: Kayserispor'un başına geldiğinden beri sarı-kırmızılı ekip tarih yazıyor. Trabzon maçında futbol dersi verdi.
JOHANA (V.MANİSA): Dalga dalga gelen Beşiktaş ataklarını bir dalgakıran gibi kesti. Yeni partneri
Borbiconi ile takımı adına umut verdi.
TÜMER (F.BAHÇE): Takımı K.Erciyes karşısında zor anlar yaşarken önce nefis bir asist yaptı, ardından golünü attı. Farkı getiren isimlerden biriydi.
YAVUZ (BURSA): Sahasında Ankaragücü karşısında zorlanan Bursa'da kalesinde devleşti. Kurtarışları ile 1 puanı da kurtardı.
NİÇOİSE (G.BİRLİĞİ): İkinci yarıda oyuna girdi. Son dakikada Mehmet Çakır'a akıllı bir gol pası verip galibiyeti getirdi. Bu adama dikkat!
BEKİR (G.ANTEP): Kaptan, takımının galibiyeti için çok çalıştı. Hücuma çıkıp gol de attı ama Yusuf'un mükemmel golüne engel olması imkansızdı.
CEYHUN (A.GÜCÜ): İstediğinde durdurulması imkansız bir oyuncu. Bursa karşısında mükemmel oynadı, kaleci Yavuz ve direkleri geçemedi.



KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Top 10
Haftanın Karması
Göze Batanlar

Çok sıcak
Hafife alma
Suçlu ve güçlü
F.Bahçe'nin kalitesi belli
Beraberlik talihsizlik
Gaziantep 3 puan istiyor
Kupa için iddiamız yok ki!
Top 10
Süper Lig günlüğü
 
Tuncay ışıl ışıl
Daum' un ısrarla sol...
Solda yeni yapılanma
Zico' nun sol kanattaki...
İnsaflı olun
Eleştirilen Gerets' e sahip çıkan...
Mecburen Necati!
Son haftalarda büyük düşüş...
Sendrom korkusu
Fransız teknik adam: Umarım bu...
Çarşı umut oldu
Çiçeği burnunda Kartal Baki,...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2006 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu