Hazırlık maçı da olsa kazanmak için oynadıklarını belirten sarı-kırmızılılar: Bursa'da bir iş kazası yaptık. Ancak bundan sonra böyle bir sonuç almayız.
MAZERET DEĞİL AMA... ŞAMPİYON G.Saray'ın hazırlık maçında Bursaspor'a yenilmesi camiada keyifleri kaçırdı ancak futbolcular bundan sonrası için garanti verdi. Bursaspor karşısına çok yorgun çıktıklarını dile getiren sarı-kırmızılılar, "Bu durum oyunumuzu olumsuz etkiledi. Yenilginin mazereti olmaz ama kazanmayı
ne kadar isteseniz de bazen şartlar buna izin vermiyor" yorumunu yaptılar.
GERETS YORUM YAPMADI SEZONA çok farklı bir futbolla başlayacaklarını dile getiren sarı-kırmızılı oyuncular, "Bursaspor maçında göze çarpan tüm eksiklerimizi gidereceğiz. Zaten hazırlık maçlarının amacı da bu. Yeni transferlerin de aramıza katılmasıyla çok şey değişecek" diye konuştular. Teknik direktör Gerets ise Bursaspor mağlubiyetinin nedeni konusunda herhangi bir yorum yapmadı.