Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
3 silahşorlerimiz

Alexandr Dumas'ın "3 Silahşorler" i bizim voleybol dünyamızın da kahramanları. Ümit Sokullu, Kadir İlbeyli ve Nihat Ermihan da bizim 3 silahşorlerimiz. Futbolda herkes "Yurtdışında neden hakemlerimiz yok" diye inim inim inlerken, voleybol hakemleri Avrupa'yı ve dünyayı fethediyor. Türkiye'nin olimpiyatlarda düdük çalan ve FIVB kokartlı hakemi Ümit Sokullu, Dünya Ligi'nde Sırbistan- Polonya, Fransa-Rusya ve kasımda Erkekler Dünya Şampiyonası'nda görevli. Kadir İlbeyli, Dünya Ligi'nde Japonya-Amerika, Levski Skonkov (Bul)- Maceratta (İt.), Japonya ve Çin'de Grand Prix 1. ve 2. ayağında düdük çalacak.
Nihat Ermihan ise Dünya Ligi'nde Bulgaristan-Mısır, Bulgaristan-Küba ve Şampiyonlar Ligi'nde D.Moskova (Rusya)-Rotterdam (Hol) ve Kallis (Pol)-Mladost Zagreb (Hırvatistan) maçlarında görev yapacak. Bu arada Bülent Bozkurt da Şampiyonlar Ligi'nde Potgoriska(Sırbistan) - Tour France (Fr), Paris Volley (Fr.)-Maasseik (Belçika), Olimpiyakos (Yunan) -Hot Volleyp Vienna (Av.), Bergamo (İt.)- Mladost Zagreb (Hırvatistan) maçlarını yönetecek.


 
Ligler eylülde başlamalı
3 silahşorlerimiz
Kısa Kısa
Çam sakızı...
Değerlerimiz için
Pazartesi son
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Brezilya' yı reddettim
Zico, Fenerbahçe için Brezilya...
Türkiye aşığı
Vatandaşlığa geçmek için gerekli...
Kaçamazlar
Jean Tigana, polar (nabız ölçer)...
Trabzon şahlandı: 3-1
Trabzonspor, Almanya...